středa 11. listopadu 2015

Nákupy na Ebay a Aliexpress 1


Krásný den,

dnes tu máme zase jedny nákupy. Už jednou jsem vám tu ukazovala co jsem si pořídila na Ebay. A tak jsem se rozhodla vám zase ukázat co mi teď v nejbližší době přišlo. Převážně většina věcí je z Ebay z aukcí, ale najde se tu i něco co jsem si koupila na aliexpress. Jelikož většinu věcí mám z ebay z aukcí tak vám na ně nemohu dát odkaz. Ale na to co mám z ali vám odkaz dám.


Jako první tu mám samolepky na nehty, které se dají na celý nehet a nemusíte si nehty lakovat. 
Pořídila jsem je na ebay v aukci za 3 Kč. Ty se hodí a kdykoliv je využiji.


Na ebay v aukci jsem si pořídila i tyto barevná lepítka. Využívám je velmi často hlavně do diáře a tak si tu vždy nějaké pořídím. Tyto stály 8 Kč.


Jelikož si ráda zdobím nehty tak nesmí chybět ani různé samolepky. Zase jsou z ebay z aukce. Vyšly na 4 Kč. No nekupte to. :D


Viděla jsem na ebay v aukci i tyto gumičky do vlasů a tak jsem na ně přihodila. A vyšly mě jen na 3 Kč. Super cena za 6 kusů, gumiček není nikdy dost.


Konečně první věc z aliexpressu. Umělé řasy, tyto jsou velmi přirozené a vypadají pěkně. Stály 20 Kč za 10 párů to je velmi dobrá cena. Na oku vůbec nejsou těžké. Najdete je tu.


Jelikož mám ráda kotvičky a na ebay jsem narazila na stříbrný řetízek s kotvičkou hned jsem na něj musela přihodit a vyšel mě jen na 3 Kč.



Jelikož se blíží všelijaké plesy řekla jsem si, že si musím pořídit nějaké nové náušnice. A na aliexpress jsem narazila na tyto a bylo jasné, že je musím mít. Stály 20 Kč.


Na aliexpressu jsem si pořídila i tyto matující papírky na obličej. A opravdu fungují obličej se potom neleskne. Je tam 50 kusů a stály asi 15 Kč zde


Na několika stránkách jsem na internetu viděla tyto náušnice, kde jsou dvě kuličky jedna malá a druhá větší a můžete je nosit z jaké chcete strany. A jelikož mě zaujaly tak jsem si na aliexpressu dvoje objednala jedny černé a stříbrné.Jedny stály 10 Kč tu ,ale najdete jich tam jinde plno ať už lesklých, matných, s kamínky, skleněné..

Když jsme u té bižuterie na ebay v aukci jsem si pořídila i tyto dva náramky s křížkem. Jeden mě vyšel na 2 Kč.

Na ebay jsem pořídila i tento zlatý řetízek s knírkem pro kamarádku, který v aukci vyšel na 5 Kč.



Jak už jsem říkala, že mám ráda kotvičky musela jsem si pořídit v aukci i tento řetízek za 5 Kč.



Další řetízek, který jsem si tu pořídila je tento stříbrný řetízek s nekonečnem jen za 2 Kč.



Tak to je pro dnešek vše. Brzy mi přijdou další věci, tak vám je zase klidně ukážu, aby jste viděly co jsem si pořídila za pár korun. Také objednáváte na Ebay a Aliexpressu?

9 komentářů:

  1. Ty řetízky jsou nádherné, hlavně ten s nekonečnem :)
    Double Infinity

    OdpovědětVymazat
  2. same pekne veci! A tie ceny! wow!

    Pozyvam na 6 rocnu GA o Biodermu, Macadamia Hair a vela ineho, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2015/10/6-blogove-narodeniny-najvacsia-blogova.html

    OdpovědětVymazat
  3. Páni, krásné věci, a za ty ceny, no fakt, nekup to! :D
    http://polkadotsandbeauty.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně :D skoro zadarmo, ráda tam nakupuji hlavně bižuterii, která je u nás v obchodech předražená

      Vymazat
  4. ahoj zatím jsem nakupovala jen na ali a zatím jsem byla vždy spokojená a ty máš teda bezva kousky ;)a za tu cenu nekup to :D to si taky vždy říkám :D

    OdpovědětVymazat