neděle 28. října 2018

Nákupy Pepco,Lidl, Vinted, New Yorker, Gate


Ahoj holky,

dnes tu mám malou ukázku toho, co jsem si pořídila za poslední dobu v obchodech. Tak se pojďte podívat co jsem ulovila.



V Pepcu jsem ukořistila osušku s listy a květy za 89 Kč. Vzorů měli několik různě barevné, nebo s plameňákem. Materiál vypadá za tu cenu kvalitě. 




Z Pepca tu ještě mám obal na pas a visačku na kufr. Tato sada stála 59 Kč a zase měli několik různých barevných vzorů. Mě se nejvíce líbil tento s plameňáky a listy.




V Lidlu velmi často prodávají povlečení na postel a tentokrát měli toto s listy za 279 Kč, tak jsem si ho hned musela pořídit, protože se mi tento vzor velmi líbí a materiál je kvalitní. Povlečení z Lidlu můžu doporučit, už jsem si jich pořídila několik.




Na vinted jsem ukořistila tyto Šaty oficiálně z Hm. Dá se nosit i jako oversize tričko, já jsem nosila jako šaty. Materiál je na těle velmi příjemný. Cena i s poštovným byla 220 Kč.




Další kus z Vinted měly to být šaty tričkového střihu, ale na mě jsou moc krátké, takže jako šaty určitě ne, spíše jako tričko.  Cena 150 Kč.




V minulosti jsem v New Yorkeru moc nenakupovala, ale v poslední době se mi jejich kousky docela líbí, hlavně tedy trička. Toto tričko bylo v akci za 119 Kč vzala jsem si větší velikost, abych ho mohla nosit k legínám. Tričko je delší a má třičtvrteční rukáv.




Z tohoto obchodu tu mám i obyčejné černé tričko s krátkým rukávem za 59 Kč. 




Další tričko z New Yorkeru je toto bílé za 89 Kč, zase jsem si vzala větší velikost, protože v poslední době nosím raději volnější trička.




Stejné tričko jako to předchozí je i toto, akorát v černé barvě, ale s jiným nápisem. Cena také 89 Kč.




A mám tu poslední dva úlovky z Gate. Prvním z nich je tato halenka s kotvičkami, které mi hned padla do oka. Cena byla 348 Kč.



A poslední kus je tričko z Gate proužkované za 148 Kč.




Jaký obchod máte rády? Co jste si v poslední době koupily?

4 komentáře:

  1. Já už jsem si hodně dlouho neudělala radost nějakým kouskem obleceni. Většinou jak trubka koupím nějakou dekoraci domů nebo tak :D jinak ráda nakupuju právě v Gate, Croppu apod :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už mám dekorací tolik, že jsem si zakázala další kupovat :) :D

      Vymazat
  2. Mooc se mi líbí z Pepca ta visačka na kufr. Nějaká taková by se mi taky hodila :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat