středa 27. července 2016

Glanc box 3

Ahoj holky,
Brandnooz box přišel konečně po několika měsících s dalším glanc boxem už tedy třetím. Já jsem první boxík propásla, ale ten minulý jsem si koupila a byla jsem s ním spokojená, proto jsem neváhala a hned objednala i tento.


Jako první z boxu na mě vykoukl Ultra odmašťovač Smac, tento produkt mě zrovna nějak nezaujal, ale určitě ho v domácnosti využiji. Převážně na varnou desku a troubu.

Novinka léto 2016 cena 90 Kč



Prací ubrousky Colour Catcher chrání před obarvením a umožňují prát prádlo bez třídění. Což mohu opravdu potvrdit, protože jsem tyto prací ubrousky již dříve získala díky Dm Skautovi.

Ubrousků je v balení deset a stoji 90 Kč. Což je pro mě cena vysoká. 



Šampon Dove regenerate nourishment, tento šampon jsem zkoušela, ale v modré verzi a byl opravdu skvělý. Takže se velmi těším na tento. Šampon obsahuje keratin a měl by vlasy vyživovat do hloubky a eleminovat známky poškození.

Novinka léto 2016 cena 120 Kč.



Rexona Maximum Protection Stress Control, antiperspirační krém. 
Od minulého roku jsem na něj v drogérii koukala, ale nikdy si ho nekoupila. Tak jsem ráda, že mám takto možnost ho vyzkoušet.
Měl by chránit proti nadměrnému pocení, takže je vhodný teď na léto.

Cena 160 Kč



Tekuté mýdlo Dermacol Aroma Ritual vodní meloun, moje nejoblíbenější vůně z řady produktů aroma ritual. Je skvělé, že udělaly i tekutá mýdla. Voní úplně stejně jako sprchový gel nebo tělové mléko.  Skvělá vůně na léto.

Cena 59 Kč.



Poslední produkt co byl v balíčku byla miniverze Scholl velvet smooth, olej pro péči o nehty.
Plné balení má 7,5 ml a stojí 239 Kč toto balení má 3ml, ale na vyzkoušení je fajn.



Tak to byl celý třetí Glanc box. Objednaly jste si ho? Líbil se vám?

2 komentáře:

  1. Objednala som si ho. Všetko je fajn, len škoda, že antiperspirantov mám zásobu, no krém som ešte nikdy nemala. Olejček prekrásne vonia, aj tekuté mydlo má taký pekný obal, s najkrajšou vôňou z celého radu. Asi najmenej sa teším z obrúskov, lebo používam prostriedok proti zafarbeniu, takže tie obrúsky mi pripadajú zbytočné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě se boxík moc líbil vše využiju akorát ty ubrousky mi také neudělaly radost.

      Vymazat