pátek 22. července 2016

Kosmetické nákupy za Červen


Ahoj holky,
omlouvám se, že delší dobu nevyšel žádný článek. Neměla jsem moc čas a hlavně ani chuť. A proto až teď skoro ke konci července vám chci ukázat co jsem si koupila z kosmetiky v měsíci červen. 
Snad vám nebude vadit, že je článek takhle pozdě.


Jako první jsem si koupila v obchodě Eva Šampon na vlasy s arganovým olejem značky Inecto, 500ml stojí 55 Kč. No není to skvělá cena, mají i kondicionéry a masky. Né jen s arganovým olejem, ale i kokosovým.
Jelikož mi došel peeling na obličej, tak jsem si musela pořídit nový a v Rossmanu jsem narazila na Peeling od Garnieru v akci za 60 Kč, tak jsem si ho hned vzala a zatím jsem s ním spokojená. 



V drogériích DM vyprodávaly produkty Astor, kvůli rušení stojanů, tak jsem neododala a také si aspoň dva produkty koupila.
Jako první Makeup skin match, který vyšel na 100 Kč a pudr k tomu za 50 Kč. Když už jsem byla v dmku vzala jsem si rovnou i Lak na nehty Loreal v akci za 30 Kč.



V Rossmanu měli akci na duo balení laků od Flormaru za 40 Kč s tím, že mají vydržet 7 dní. Vzala jsem si hned dva odstíny bíly a mint. Laky mi 7 dní opravdu nevydržely a to klasicky stojí 200 kč takže vám je nedoporučuji.
V Tetě jsem si pořídila za 50 Kč Scholl vložky do bot.



Když už jsem byla v Tetě a viděla tam akci na Krémy na ruce od Essence jen za 20 Kč hned jsem si dva vzala, ikdyž mám krémů hodně.



Jako poslední dva produkty tu mám Garnier tělové mléko, které jsem si pořídila v Kauflandu za 90 Kč a Dermacol tělový peeling belgická čokoláda také z Kauflandu za 50 Kč.



To je vše co jsem si koupila v červenci. Moc toho není, ale jelikož mám kosmetiky hodně kupuji jen to nejnutnější. 

Co jste si koupily vy? 

2 komentáře: