neděle 7. srpna 2016

Spotřebováno za měsíc květen a červen

Ahoj holky,

dnes tu pro vás mám po delší době konečně spotřebováno. Toto spotřebováno je za dva měsíce květen a červen. Jelikož poslední dobou mi produkty jen a jen přibývají, ale zbavit se jich a dopotřebovat je mi nějak nejde.

Jako první tu mám zase jedno balení  Vlhčených ubrousků Linteo, která mám v každém spotřebováno protože jsou skvělé a můžu je doporučit.



Dodělala jsem i můj oblíbený Makeup Affinimat od Maybelline, který se už asi přestal prodávat, protože jsem ho nikde neviděla. Seděl mi skvěle, i když byl tekutější, krytí měl skvělé.



Čeho mám velkou spotřebu jsou laky na vlasy. A můj nejoblíbenější je rozhodně Taft ve zlaté barvě. S tím jsem velmi spokojená a jiný lak už ani nekupuji.



Když ještě nebylo takové teplo napouštěla jsem si pořád vanu. A tuto pěnu od Baley mohu doporučit, krásně jemně voněla. Já ji dostala ve swapu.


To co kupuji pořád dokola jako vlhčené ubrousky od linteo jsou odličovací tamponky od Caterine z Kauflandu. Ne jen že jsou nejlevnější na které jsem narazila, ale i mi velmi vyhovují.



Konečně jsem spotřebovala Micelární vodu od Vichy, přišlo mi, že mi její spotřebování trvalo celou věčnost. Byla fajn, ale za tu cenu si jí asi už znova nepořídím.



Tělové spreje od Playboye mám ráda, voní hezky a i dlouho vydrží a navíc stojí jen okolo 60 Kč a na léto jsou lepší než klasické vůně.



Předposlední produkt je Sérum na vlasy Essence Ultime omega repair. Toto sérum jsem používala snad přes rok, protože kvůli pipetě se velmi dobře aplikuje a stačí ho malé množství. Toto sérum nedoporučuji měla jsem mnohem lepší.



Poslední věc z dnešního spotřebováno a také jediná z dekorativní kosmetiky. Řasenka od Kosmetiky Moje. Řasenka se jmenuje Senza a byla opravdu senzační.
Krásně prodloužila řasy.


Tak to je pro dnešní spotřebováno vše. Měly jste některý z těchto produktů holky? 

4 komentáře:

  1. Zaujala mě řasenka, nějakou, která by mi prodloužila řasy, scháním už hrozně dlouho :)

    GIVEAWAYAnother Dominika

    OdpovědětVymazat
  2. Řasenka je skvělá, také ji mám. Páni, to existují od Playboye tělové spreje? To jsem ani nevěděla, kde jsi ho koupila? Jestli se mohu zeptat? Vlhčené ubrousky Linteo používám už řadu let a také jsou u mně ve spotřebovaných produktech velmi často - i když poslední dobou už je tam ani nedávám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je :) já ten tělový sprej kupovala v takové zapadlé drogerii

      Vymazat