pondělí 6. března 2017

Tělové máslo Eveline Cosmetics

Ahoj holky,
dnes jsem si pro vás připravila recenzi na Tělové máslo značky Eveline Cosmetics. 

O značce
 Eveline Cosmetics byla založena v roce 1983 a dnes patří mezi největší výrobce kosmetiky v Polsku. Za své přibližně tři dekády působení na trhu se značka rozšířila do více než 70 zemí celého světa.Zákazníci Eveline Cosmetics si mohou vybírat z velmi bohaté nabídky dekorativní kosmetiky a produktů pro péči o tvář a celé tělo. Jejich důvěru si značka získala vysokou kvalitou získanou mnohaletými zkušenostmi a současně příznivými cenami. K filosofii značky patří rychlé reagování na nové trendy a myšlenka, že zvolit si pro sebe tu správnou kosmetiku je nesmírně důležité. Proto se v Eveline Cosmetics snaží co nejvíce zohlednit potřeby a požadavky svých zákazníků a hledí na to, aby si v její nabídce vybral to nejlepší pro sebe opravdu každý.Eveline Cosmetics znamená inovativnost, kvalitu, profesionalitu a garanci účinnosti v kombinaci s vstřícným přístupem k zákazníkům a cenovou dostupností.



Obsahuje arganový olej, který hluboce hydratuje, zpevňuje a vyživuje pokožku, bambucké máslo, kyselinu hyaluronovou, vanilkový extrakt uklidňuje mysl, vitamíny A,E brání procesu stárnutí pokožky.
Konzistence je hutnější opravdu jako máslo. Krásně voní po vanilce. Do pokožky se rychle vstřebává, nezanechává na ní mastný film. 
Účinně vyživuje dehydratovanou pokožku. 
Pokožka je po něm vyživená a hydratovaná na několik hodin. 
Vhodné pro normální a suchou pokožku. 
Obsahuje 200 ml a jeho cena se pohybuje okolo 120 Kč. 
Objednala jsem si ho na notino.cz.



Znáte tuto značku? Zkoušely jste od ní už nějaký produkt? 

8 komentářů:

  1. značku nepoznám,ale telové maslá priam zbožňujem,takže by som ho určite skúsila :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  2. Značka mi něco říká, ale ještě jsem ji neměla. Máslo vypadá skvěle. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Holky nejvíce těchto věcí jsem našla na www.evelio.cz a už jsem si i objednala a jsem moc spokojená...Dekorativka je perfektní. Pleťové krémy už jsem taky nějaké zkusila a mohu doporučit.

    OdpovědětVymazat