úterý 15. srpna 2017

Spotřebováno za červenec


Ahoj holky,
dnes tu pro vás mám po měsíci další spotřebováno. Tyto produkty jsem spotřebovala v měsíci červenec.


Mentolový Baby lips, krásně na rtech chladil.  Makeup Affinimat od Maybelline, mohu jedině doporučit. Ještě ho seženete v některých drogeriích ve výprodeji za 100 Kč.



Garnier fructis posilující balzám na vlasy, hezky voněl, ale nepřipadalo mi, že by vlasy nějak posiloval.
Gliss kur maska proti poškozeným vlasům, moje nejoblíbenější. Kupuji velmi často, tato má ještě starý obal teď se už prodávají v novém.




Maybelline Affinimat pudr dobře matuje, pleť vydrží matná po celý den. Makeup Astor Lift me up, střední krytí. Makeup jsem hodně rychle spotřebovala, což mě překvapilo. Ubývá více než ostatní.




Značka Delia Šampon na vlasy s keratinem a bezoplachový kondicionér ve spreji také s keratinem.
Šampon mi nevyhovoval, je hodně tekutý, moc nepění. Kondicionér hezky voněl, vlasy šly dobře rozčesat.




Syoss kůra na vlasy, vlasy uhladí, vypadají vyživené a lesklé. Amica suchý šampon moje klasika. Používám raději než Batiste.
Sérum na vlasy od Avonu používala jsem ho do konečků. Konečky nebyly tolik roztřepené. Balení vydrželo dlouho, stačila 1-2 pumpičky.




Diamond Collection tělový sprej vypadá skoro jako od VS, proto jsem chtěla vyzkoušet. Mají několik vůní, ale nevydrží moc dlouho vonět. Seženete ho pod 90 kč.

Levandulový krém na ruce od Cienu malé cestovní balení, hezky ruce hydratuje. Vhodný do kabelky.




Dove sprchový gel s vůní modrého květu a pomerančového květu, hodně je v něm cítit mýdlo a přišlo mi, že mi pokožku vysušuje.

Krém na ruce Essence z vánoční limitované edice voněl po sušenkách. Také malé balení vhodné do kabelky.



Co jste spotřebovaly vy holky?


4 komentáře:

  1. Sérum z Avonu mám ráda. Tohle jsem měla jednou, ale pravidelně si kupuji žlutý olejíček a průhledné sérum se zelenými detaily na lahvičce :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  2. Baby lips mám ten samý. Je to podle mně ten nejlepší z nich, prostě mentol je příjemný na rtech! Náš blog: https://svetocimablondynyazrzky.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat