středa 20. prosince 2017

EOS Berry Blossom krém na ruce

Ahoj holky,

Na značku EOS chystám recenze už strašně dlouho a stále ne a ne se k nim dokopat. Značku určitě znáte díky jejím roztomilým balzámům, které mají tvar vajíčka.

Víte ale, že v nabídce najdete i krémy na holení, tělová mléka a krémy na ruce? Mým momentálním společníkem je krém na ruce a jelikož už pomalu dochází, nejvyšší čas o něm sepsat článek.





Začala bych balením, které je stejně jako u balzámků roztomilé. Tvarem opět připomíná vajíčko. Má pouhých 44ml, takže je to docela prcek, který Vám v kabelce nezabere téměř žádné místo, vejde se akorát přesně do ruky.  Pořizovala jsem si ho na notino.cz za 125 Kč. 

Krém mám ve variantě Cherry Blossom, což jsou květy lesních plodů. Ta vůně je naprosto úžasná, kombinace květin a ovoce je příjemně nasládlá a nevtíravá.
Je z 90% přírodní, hypoalergenní, rychle se vstřebává, nemastí a neobsahuje žádné parabeny ani lepek. 

Obsahuje bambucké máslo, které vyživuje ruce hezky do hloubky. Aloe vera, oves a antioxidanty zajišťují pokožce měkkost a hebkost. 




Krém je hodně lehoučký, dobře se roztírá a ihned se do pokožky rukou vsákne. Ruce zanechává hebké a příjemné na dotek. Hydratované vydrží na několik hodin. Není nijak zabarven má klasickou bílou barvu. 

Tento krém seženete ve třech variantách Berry Blossom, Fresh Flowers, Cucumber. Ten okurkový mě také láká, takže až tento spotřebuji koupím si i ten .




Používáte produkty EOS? Máte je rády?

1 komentář:

  1. Taky jsem měla tento krém, ale s vůní květin a též jsem byla velmi spokojená. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat