čtvrtek 28. prosince 2017

Nové produkty v Drogerii Teta

Ahoj holky,

doufám, že jste si Vánoce pořádně užily a našly pod stromečkem to, co jste si přály.
Dnes jsem si pro vás připravila jiný formát článku, který ode mě ještě neznáte. Ukážu vám tu nové produkty, které najdete aktuálně v Drogérii Teta. Jedná se převážně o samé novinky, které jsou na trhu už pár měsíců.


Jako první tu mám Tělové Spreje od Victoria Secret, celou dobu se tu daly sehnat 3 druhy, ale už jich mají více. Krásně všechny voní, mohu doporučit. Oranžový s vůní Amber Romance jsem dostala k Vánocům. 



Značka FA má v zimě i v létě limitované produkty sprchových gelů nebo deodorantů. Teď tu najdete dva Sprchové gely Winter love. Jeden s borůvkovou vůní a druhý s kokosovou. Ten kokosový jsem si musela koupit voní opravdu krásně. 


Nově tu najdete produkty od značky Topvet, kosmetika je to přírodní. Tyto produkty mě zaujaly, nikde jsem je ještě neviděla. 


Pleťové masky Pure Clay od Lorealu konečně můžete koupit i v jednorázovém balení, což je skvělé. Nemusíte si hned kupovat celé balení a najdete tak tu, co vám bude vyhovovat. Já mám nejraději černou masku. 


Značka Garnier má novou řadu Botanical, jak pleťové krémy tak pleťovou vodu nebo mléko.


Privátní značka Ellie, kterou najdete jen v drogerii Teta má tři nové pleťové masky. S kyselinou hyaluronovou, čistící jílovou, a slupovací okurkovou. 


Zůstaneme u značky Ellie s kyselinou hyaluronovou má nové pleťové krémy i sérum. Najdete zde i dvousložkovou micelární vodu, také jsem si jí koupila a jsem na ní velmi zvědavá.



Nepěnivé Šampony od Lorealu mě zaujaly akorát balením s pumpičkou, jsem zvyklá, že šampon pění. Ale třeba to někomu může vyhovovat.


Zimní limitovaná edice od Gliss Kuru vypadá pěkně. Já osobně jsem si koupila Šampon a Kondicionér, který jsem včera už dodělala a byl skvělý. Přemýšlím ještě o masce. 


Od značky Syoss mě zaujal produkt, který se používá před barvením vlasů,
mělo by je to ochránit. Příště si ho zkusím koupit, vypadá zajímavě a třeba to ty vlasy opravdu ochrání. 


Z dekorativní kosmetiky mě zaujaly nové matné rtěnky od Rimmelu Stay matte.



Zde můžete vidět odstíny, zaujal mě odstín druhý zleva a čtvrtý zleva. 
Kdo máte rádi tmavé barvy, tak  zde najdete jak tmavou červenou tak modrou. Do té bych já osobně nešla. 

A další matné rtěnky, které mě zaujaly jsou od značky Flormar. Jsou zde jen 4 odstíny, ale pokud máte rády nude rtěnky, jsou tyto přesně pro vás. I cena je příznivá stojí 169,90 Kč


Zde detail odstínů na ruce. Nemohla jsem se rozhodnout, líbí se mi všechny. Příště si ale jednu budu muset koupit. 



A poslední produkt, který je velmi populární a já ho vám tam  zapomněla vyfotit je Černá pleťová maska Pilaten proti černým tečkám. Pytlíček stojí 20 Kč, takže už nemusíte nikde objednávat, ale stačí když si zajdete do Tety, ale často jsou vyprodané. 




Zaujal vás tento typ článku? Nebo už ho nikdy psát nemám?

4 komentáře:

  1. Skvělé tipy, já používám masky a šampony od Gliss Kur hodně často, takže plánuju vyzkoušet tu zimní edici :) jinak mě zaujala ta nová řada od Garnier a matné rtěnky, já bych tu modrou brala, mám ráda výrazné barvy :)

    LENN

    OdpovědětVymazat
  2. Super článek :) nějakou tekutou matnou krásku od Dermacolu si chci pořídit.

    Přeji Ti šťastný nový rok!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat