pátek 26. října 2018

Letní DM box

Ahoj holky,

jako první bych se vám chtěla omluvit za to, že delší dobu nevycházely žádné články. Velmi mě to mrzí, ale jelikož jsem nastoupila do nové práce, tak jsem to časově nestíhala. Se zpožděním teď budou vycházet články, které měly už dávno vyjít, ale snad vám to nebude vadit a i tak je rádi uvítáte.


Dneska se spolu podíváme co obsahoval letní Dm box, i když to již všechny víte, ale i tak jsem chtěla článek vydat, protože je to můj první Dm box. Když se kupoval box za body, tak jsem nikdy neměla dostatek bodů abych se mohla zúčastnit.
Velmi jsem uvítala, že se dá teď zakoupit boxík na stránkách Dmka za peníze, i když je to také hra o čas a ne vždy se na vás štěstí usměje, kvůli problémům s přetíženou stránkou. Tak a teď se pojďte podívat na to, co box obsahoval a z čeho jsem měla radost. 



Jak můžete vidět krabička měla hezký letní design, tu jsem si schovala a využiji na skladování kosmetiky. 



Tampony Tampax s aplikátorem jsem nikdy nezkoušela, takže ráda vyzkouším.


O.B. Tampony je klasika tu si pravidelně kupuji ta se nikdy neztratí.




Mini Deodorant BU Passion 50 ml voní po ovoci a fialkách, vůně je doplněna výraznými tóny růže a jasmínu. Základ je tvořen sofistikovanou kombinací pražené fazole Tonka a vetiveru. Složení je zajímavé a moc dobře voní. Vhodný do kabelky.

Dermacol Tělový sprej Waikiki sun 150 ml ten jsem uvítala moc ráda ve složení najdeme vanilku, pomeranč, exotické květiny. Vhodné používat přes léto, protože sprej obsahuje i panthenol. Vůně je příjemná, osvěžují, jelikož je to tělový sprej tak nevydrží moc vonět.



Bio čoko-kokosky s Fairtrade čokoládou bez přidaného bílého cukru a umělých barviv či konzervantů. Jsou vhodné pro vegany. Mohu doporučit velmi dobré.




Diadermine Age Supreme oční krém obnovuje poškození DNA a působí proti všem hlavním znakům stárnutí pleti. Speciálně vytvořeno pro citlivou oblast očí.  Krém jsem dala mamce, aby ho vyzkoušela.

Astrid Collagen Pro denní krém vzorek proti vráskám a stárnutí pleti, také jsem dala mamce.




Primeros Kondomy k tomu se snad ani rozepisovat nebudu, v balíčku by být teda nemusely.

Wilkinson Hydro Silk holící strojek má hydratovat až 2 hodiny po oholení. Strojek je 5-ti břitvý, zrovna tento produkt mi moc radost neudělal, ale i tak ho vyzkouším.




Trend it up Bezbarvá tužka na rty měla by redukovat jemné vrásky a nerovnosti, tužka mě celkem zaujala.

Maybelline Lesk na rty vysoce pigmentovaný tekutý lesk na rty s extra lesklým efektem. Na mě výrazný odstín, takže vám ho dám asi do soutěže.

Rimmel lak na nehty pěkný odstín, dlouho vydrží.




Nivea Hairmilk Natural Shine šampon na vlasy s mléčnými a hedvábnými proteiny šetrně myje, intenzivně hydratuje a uhladí unavené vlasy bez lesku, aby opět získaly přirozený lesk. Šampon mi vyhovoval, vlasy po něm byly opravdu lesklé.

Nivea tělová pěna malina a bílý čaj má lehké složení, které přímo roztaje na pokožce, okamžitě se vstřebá a nelepí .




Balea Krém na ruce s heřmánkem příjemně jemně voní, hezky ruce hydratuje.

Balea Pěnové tekuté mýdlo Tropický ráj čistí ruce a zároveň o ně pečuje,aby byly hebké na dotek.





Líbil se vám obsah Dm boxu? Měly jste už box? 

3 komentáře:

  1. Zatím jsem jejich box nikdy nestihla. Občas by se mi trefili do vkusu, ale tenhle bych zrovna neocenila. Snad jen asi ten lak na nehty, ten vypadá hezky :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  2. Ty sušenky od Zemanka mám moc ráda. Měla jsem sice s jinou příchutí, ale byly vynikající :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat