pátek 7. ledna 2022

Eucerin řada AtopiControl

Ahoj holky,

dneska jsem si pro vás připravila recenzi na novou řadu AtopiControl od značky Eucerin. Vyzkoušela jsem tři produkty o nich vám dneska povím více.

O značce

Dermokosmetická značka Eucerin patří mezi celosvětovou špičku ve svém oboru. Výzkum a vývoj svých přípravků zakládá na nejnovějších vědeckých poznatcích a úzké spolupráci s dermatology. 

Díky tomu nabízí produkty s medicínským přesahem, které reflektují moderní požadavky, splňují nejvyšší dermatologické standardy a respektují potřeby různých typů pleti i pokožky. Kosmetika Eucerin má už více než 100letou tradici, kdy se naučila maximálně rozumět fungování kůže. 


Eucerin AtopiControl Sprchový olej 

Je určen ke každodennímu sprchování či mytí. Po osprchování je pokožko zklidněná, jemnější a hydratovaná. Konzistence je olejová takže se hezky aplikuje na pokožku. Mytí je velmi příjemné i když máte zrovna podrážděnou pokožku. 

Neobsahuje žádné parabeny ani parfemace. V jeho složení nalezneme ricinový a sójový olej. Je vhodný i pro děti již od kojeneckého věku. 


Eucerin AtopiControl Lehká tělová emulze

Emulze intenzivně hydratuje suchou, podrážděnou pokožku. Okamžitě pokožku zjemňuje a při pravidelném používání viditelně zlepšuje její stav. Rychle se vstřebává a nezanechává na pokožce mastný film.  Emulze je bez parfemace, obsahuje bambucké máslo díky němu je pokožka hydratovaná. 

Vhodná pro děti a kojence od 3 měsíců. 


Eucerin AtopiControl Acute krém

Krém pro suchou a svědící pokožku. Zklidňuje zarudnutí a podráždění, poskytuje úlevu svědící pokožce a díky chladivému efektu snižuje nutkání škrábat kůži. 



Zkoušely jste něco od značky Eucerin? 

Žádné komentáře:

Okomentovat