pátek 29. ledna 2016

Balíček z eshopu prima-obchod.cz

Ahoj holky,

dnes vám tu představím jeden zajímavý eshop, na kterém najdete spoustu bižuterie, bytových doplňků, nějaké kreativní potřeby, ale třeba i hračky.
Díky eshopu prima-obchod.cz jsem mohla vyzkoušet některé jejich věci. Dnes vám tu ukážu co jsem si na eshopu já vybrala. Třeba vás něco zaujme a objednáte jsi to a nebo se aspoň na stránku podíváte.

POŠTOVNÉ:

  • balík do ruky dobírka- 110 Kč
  • balík do ruky převod- 75 Kč
  • balík na poštu dobírka- 105 Kč
  • balík na poštu převod- 70 Kč
  • doporučené psaní dobírka- 95 Kč
  • doporučené psaní převod- 50 Kč
Jak můžete vidět vyplatí se zaplatit převodem, protože to máte mnohem levnější. 
Při nákupu nad 2.000 Kč máte poštovné zdarma.

Teď vám postupně ukážu, co jsem si já vybrala.

Jako první tu mám Gumičky do vlasů s mašlí, působí vesele. V balíčku je 5 kusů a stojí 29 Kč. Najdete je ve třech různých barvách. Já si vybrala tyto puntíkaté, ale mají na eshopu i proužkované a nebo takový mix potisků. Gumičky hezky ozvláštní culík nebo drdol 


Jednotlivých pět gumiček z balíčku, detailnější foto. No řekněte nejsou roztomilé. 


Dalším doplňkem do vlasů je tato Gumička s kovovou sponou. Velmi populární hit, protože ozvláštní klasický culík. Gumička je pevná a pružná, vhodná i pro hustší vlasy. Kovová spona se dá otevřít a přicvaknout kolem culíku. Já si vybrala tuto stříbrnou variantu, ale na eshopu mají i zlatou variantu, která vypadá také pěkně. Gumička stojí 65 Kč.


Teď něco z bižuterie, na stránce mají spoustu náhrdelníků, náramků i náušnic. A já si právě dvoje náušnice vybrala. Jako první Náušnice s perlami. Je to piercingový typ. Můžete si vzít klasicky jen jednoduchou perličku a nebo celou náušnici, kdy máte druhou perličku pod lalůčkem ucha. Stojí 33 Kč. 


Detailnější fotografie náušnice, jak vypadá na uchu. 


Jako další jsem si vybrala Oboustranné perlové náušnice . Můžete mít perličku vepředu a nebo naopak kamínek. Proto jsou oboustranné a velmi elegantní. Tyto krásné náušnice stojí jen 45 Kč.


Detailnější foto, hlavně na kamínek. 


Takto náušnice vypadá na uchu 


Na eshopu najdete i klasické Vlasové sponky. Já si je vybrala v černé barvě. Ale mají tu i zlaté nebo měděně hnědé. Na papírové kartě je 18 kusů a stojí 25 Kč.


Detailnější foto sponek



Jak jsem na začátku psala, mají tu i dekorace. Proto jsem si i jí nějakou vybrala. Dřevěné proplétané srdce. Velmi pěkné s červenou stuhou. Dá se pověsit kamkoliv. Rozměr 9x10 cm. Stojí 31 cm. Najdete zde toto srdíčko i ve větší verzi, které stojí 63 Kč.


Srovnání srdíčka s dlaní.


A už jsme u konce. Poslední věc co jsem si tu vybrala je Spona na drdol. Dá se tvarovat do různých tvarů, dobře drží tvar. Její použití je velmi snadné. Stojí jen 20 Kč. Vlasy sepnete gumičkou do copu. Pak je protáhnete okem, rozprostřete je přes celou délku a kousek od konců začnete vlasy na sponu natáčet směrem k hlavě. Když jsou natočené, stačí sponu ohnout okolo gumičky a její konce schovat za drdol.



Obrázky jak na drdol.


Tak to je pro dnešek vše. Zaujalo vás něco? Určitě na eshop mrkněte, najdete tam mnohem více věcí.


5 komentářů: