sobota 9. ledna 2016

Nákupy kosmetiky za prosinec

Ahoj,

 už je leden, a tak vám musím ukázat co jsem si koupila za měsíc prosinec. Jelikož byly Vánoce tak jsem si toho moc nekoupila, protože jsem kupovala převážně dárky jako všichni ostatní. Ale i přes to vám ukážu, to málo co jsem si pořídila. 

Na eshopu lushe jsem objednávala nějaké bomby k Vánocům. A když už jsem tam byla musela jsem si objednat i něco pro sebe. Objednala jsem si jen dvě věci. Jako první jsem si vybrala  Dark angels, obsahuje dřevěné uhlí a pleť krásně vyčistí. Produkt jsem si zamilovala 100g stojí 295 Kč. 


A jako druhý produkt jsem si vybrala Tekutou rtěnku, kterou jsem chtěla dlouho vyzkoušet. Vybrala jsem si odstín Důvěra. Rtěnka obsahuje 5 ml a stojí 469 Kč. Je to krásný světle malinový odstín. I když je cena vyšší, tak na rtech opravdu dobře,dlouho drží.


V Tescu jsem si koupila  Dětské vlhčené ubrousky Bambino. Obsahují 72 kusů a stály 20 Kč. Převážně je používám při líčení, pro odstranění swatchů, ale i pro odlíčení.


V Tescu jsem si koupila ještě i Čistící ubrousky s výtažky z okurky. Balení má 25 kusů a stály 23 Kč.


V drogerii Rossmann probíhá výprodej některých produktů od značky Catrice za 55 Kč. A tak jsem si dvě věci také koupila. Jako první jsem si vybrala Makeup All matt plus v odstínu 030 warm beige. Teď je na mě tmavší, tak si ho nechám na léto.


A druhý produkt od Catrice je Tvářenka  Illuminating blush v odstínu 030 Kiss me Ken. Velmi krásná růžová s hezkým reliéfem.


V Tetě měli ve slevě Tekuté tvářenky od Miss Sporty. Jedna vyšla jen na 10 Kč, tak jsem si vzala oba odstíny.

A poslední dvě věci jsou také z drogerie Teta. Konturky na rty od Miss Sporty, také jedna stála 10 Kč. Tyto odstíny využiji nejvíce. Tak se tam po nich mrkněte.


Tak to jsou celé nákupy. Vím, že toho bylo málo, ale i tak jsem vám to chtěla ukázat. Pořídily jste si něco od Catrice z končících produktů?

8 komentářů:

  1. Miluju od Lushe pleťové masky :) Ta tvářenka vypadá skvěle,u nás Catrice slevy neměla :(

    ROSEMDIARY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nějakou pleťovou masku chci vyzkoušet :) tak to je škoda.

      Vymazat
  2. Od Lushe bych chtěla něco vyzkoušet, každopádně když jsem byla v krámku, tak mě nic nezaujalo, ale ta rtěnka vypadá moc dobře!

    Benefit They're Real!

    OdpovědětVymazat
  3. áá závidím toho Lushe, moc, moc, moc! Taky už bych od nic ráda něco vyzkoušela.
    A výprodej v Tetě se tedy opravdu povedl. :) Já osobně do tety u nás ve městě chodím opravdu nerada, máme tam nepřijemné prodavačky a jen malinký úsek z degorativkou, ale až budu někde ve větším městě určitě kouknu po těch tvářenkách. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U nás ve městě máme taky malou tetu bohužel, proto vždy když jsem v jiném městě hned musím do tety a vždy narazím na nějaký výprodej :)

      Vymazat