pondělí 11. ledna 2016

Šampon Omega Kallos

Ahoj holky,

v dřívější době jsem navázala spolupráci s eshopem kosmetikakallos.cz , kde jsem si mohla vybrat tři produkty. Delší dobu jsem všechny tři zkoušela. A proto tu pro vás dnes mám recenzi na první z nich. Kosmetika Kallos vyrábí převážně Šampony, kondicionéry a masky, ale na eshopu najdete i sprchové gely, tělová mléka, stylingové přípravky atd. za velmi výhodnou cenu.


Kosmetika Kallos

Poštovné:
Česká pošta 
  • Balík do ruky do 2 kg 140,-Kč
  • Balík na na poštu do 2 kg 131,-Kč 

DPD
  • Balík do 5 kg 137,-Kč

Zásilkovna 
  • Balík do 5 kg 78,-Kč   

Uloženka & Heureka point

  • Balík do 20 kg 78,-Kč


Osobní odběr zdarma v Ostravě - Porubě
Jak vidíte eshop nabízí různá doručení. 

Šampon Omega 
Balení je velmi pěkné, šampon obsahuje 1000 ml a na eshopu stojí 55 Kč, což je opravdu super cena najdete ho tu.
Šampon má unikátní složení s komplexem Omega 6 mastných kyselin s makadamovým olejem, který dlouhodobě regeneruje a vyživuje vlasy.
Je vhodný pro velmi poškozené a oslabené vlasy.


Proto jsem si ho i vybrala, protože moje vlasy jsou velmi poškozené z barvení a žehlení. 

Šampon příjemně voní, opravdu je tam cítit makadamový olej. Vůně se ve vlasech drží dlouho. Velmi dobře pění, takže ho stačí malé množství. Po vyzkoušení šamponu mohu říci, že vlasy vyživuje. Konečky se mi po něm přestaly třepit. A vypadají mnohem zdravější než dříve. Vlasům dodává přírodní  lesk a sametovou hebkost. 
Vlasy po něm nejsou vůbec zplihlé. Po šamponu mám velký objem a vlasy se mi tolik nemastí. Dokonce mi přijde, že vlasy uhladí. 



Za mě mohu Šampon Omega jen a jen doporučit. Pokud kosmetiku Kallos neznáte, určitě se na eshop podívejte. Mají super levné ceny. 
Znáte značku Kallos? Zkoušely jste už něco? 

1 komentář:

  1. No jako to se moc nevyplatí koupit si šampon za 55Kč a za dopravu zaplatit 2 krát tolik než je cena za produkt. To se vyplatí objednat si více ks a nebo si na prodejnu dojet osobně a nebo pak poslední možnost zvolit si jiné dopravce třeba tyto

    OdpovědětVymazat