neděle 17. ledna 2016

Spotřebováno za měsíc prosinec

Ahoj děvčata,

sice opožděně, ale i tak mám pro vás připraveno spotřebováno za měsíc prosinec. Moc kosmetiky jsem tento měsíc nespotřebovala. Tak aspoň těch pět produktů vám tu ukážu. 


Jelikož miluji věci do vany, tak i ve spotřebováno musí být. Dodělala jsem Pěnu do koupele od značky Radox. Velmi pěkně voněla, byla relaxační a udělala hodně pěny. Určitě koupím další. 


Jako další věc Kosmetické tamponky. Nejčastěji si kupuji tyto od značky Caterine, které jsou z Kauflandu a stojí vždy do 20 Kč. V balení jich je 120, jsou 100procentně  bavlněné a zapošité.


Můj oblíbený produkt. Suchý šampon pro XXL objem od Batiste. Na blogu na něj mám i recenzi tak se mrkněte.Batiste recenze


Od Kosmetiky Moje jsem vyzkoušela a spotřebovala Matující pudr. Je opravdu skvělý. Tak jsem si hned objednala další balení. Opravdu dobře matuje, a pleť se hodně dlouho s ním neleskne. Stojí za vyzkoušení.


Další spotřebovaný produkt za měsíc prosinec je Makeup Perfect Stay Astor. Dobře pleť zmatní, má skvělé krytí. Stojí sice přes 300 Kč, ale za tu cenu opravdu stojí. Recenze na něj zde.


A poslední produkt za tento měsíc je Koule do koupele od Baley s vůní vanilky. Obsahuje med a olej, pokožku hezky hydratuje. Tak se potom nemusíte mazat krémem. Ve vaně, se ale pomalu rozpouští.


To je pro dnešek vše. Krátké spotřebováno je za námi, ale další kosmetické články před námi.
Hezký zbytek dne

6 komentářů:

  1. Stále přemýšlím na Batiste,ale furt a furt se nemůžu rozhodnout :D Ze stejné řady co máš makeup mám korektor a je taky super :)

    ROSEMDIARY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Korektor mám také :) a Batiste rozhodně stojí za vyzkoušení

      Vymazat
  2. Tu pěnu jsem si koupila asi před týdnem v DMku, jen s jinou vůní a je skvělá, krásně pění! :)
    Tampónky od Caterine používám taky. Mám jich díky tetě, která mi je dala k narozeninám opravdu velkou zásobu :D! Je skvělí, jak jsou zapošitý, vždycky se mi stávalo, že jsem vytáhla jen půlku tampónku a tady se to nestane nikdy.
    O tom pudru jsem už něco slyšela, ale mám jich teď hodně velkou zásobu, tak asi nejdřív spotřebuji co mám doma a pak možná kouknu i po tomhle. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky určitě i jinou vůni vyzkouším. Přesně proto používám tyto tamponky, také se mi to stávalo. Někdy si pudr pořiď je super. :)
      Děkuji za hezký komentář

      Vymazat
  3. Pekná spotreba :) Aj ja si plánujem kúpiť šampón Batiste :)

    OdpovědětVymazat