úterý 26. ledna 2016

Tělový a masážní olej Vanilla Saloos

Ahoj holky vítejte u dnešního článku

Na dnešek jsem si připravila další recenzi na kosmetiku SaloosV minulém článku jsem hodnotila Bio kokosový olej , který je skvělý, a dnes se podíváme na zoubek dalšímu produktu.
Hned když jsem měla možnost spolupracovat s kosmetikou Saloos věděla jsem, že budu chtít vyzkoušet nějaký Tělový a zároveň masážní olej. A tak se také stalo, jako druhý produkt k recenzi jsem si vybrala Tělový a masážní olej Vanilla.

Složení: 

  • Sezamový olej Bio, 
  • Slunečnicový olej Bio, 
  • Mandlový olej, 
  • Meruňkový a Makadamiový olej.


Esenciální oleje:

  • Vanilla Bourbon- zklidňuje nervovou soustavu, pomáhá při nespavosti, zbavuje stresu
  • Limeta lisovaná- povzbuzuje při únavě
  • Lemon tea tree- čistí, dezinfikuje a osvěžuje

Po přičichnutí k lahvičce olej příjemně voní. Cítím z něj hlavně citrusy, ale nejedná se o kyselou nebo štiplavou vůní - naopak je nasládlá. Po rozetření oleje na pokožce se vůně změní. Je víc výrazná a voní po vanilce. 
Olej obsahuje 50 ml. A stojí okolo 80 až 160 Kč. Záleží jak na kterém eshopu. Obsahuje vitamíny A,E,F a lecitin. Tento tělový olej je vhodný i pro děti. 



Aplikátor mi přijde trošku nešťastně řešený. Dle mého názoru by bohatě stačila ta dírka. Takto se mi často stává, že oleje vyteče moc a oblemcá pak celou lahvičku. Jinak se mi ale balení líbí. Matné sklo je super a i barevná kompozice je oku lahodící. Olej je samozřejmě mastný - je to olej.  Ale musím říct, že se relativně rychle a dobře vstřebává.
Stačí ho troška a ubývá hodně pomalu. Používám ho každý večer, občas i ráno předtím, než se obléknu. Jak jsem psala, olej se relativně rychle vstřebává, takže nemusím čekat půl hodiny, abych se mohla obléknout. Pokožka je po namazání krásně měkká a hebká. Když se namažu ráno, ještě večer cítím, že je kůže promaštěná a opečovávaná. To moc produktů neumí.
Olej je vhodný k uvolňující a relaxační masáži. I pro pokožku obličeje a celého těla, které ošetřuje, zvláčňuje, regeneruje a vyživuje. Jemná exotická vůně navodí vnitřní pohodu a harmonizuje psychiku. Připraví vás na příjemný spánek a sladké sny. Olej použitý na ještě mokrou pokožku, neosušenou po koupeli v ní uzamyká vlhkost, zjemňuje ji a halí do vůní vanilky. 


Tělový a masážní olej mohu doporučit. Určitě zkuste. Navíc ho seženete i v jiných vůních například levandule, růže,jasmín atd.
Zkoušely jste ho? Doporučily by jste mi nějaký produkt od značky Saloos? Děkuji za tipy.

3 komentáře:

  1. Saloos som prvýkrát vyskúšala len pred nedávnom a je skvelý! Olej som teda ešte neskúšala, ale mám od nich práve olejový odličovač a tiež má také nešťastné dávkovanie a zatiaľ je o jediný produkt, ktorý mi od nich nesadol :(. Neviem prečo, strašne mi po ňom slzia oči. Zatiaľ som ho vyskúšala len trikrát, takže možno to prejde.

    OdpovědětVymazat
  2. Musim vyzkouset.

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat