úterý 9. února 2016

Japan Gals - Japonská kosmetika

Ahoj holky,

dnes tu pro vás mám informační článek o představení japonské značky Japan Gals. Tato značka se zabývá pečující kosmetikou, hlavně o masky na pleť. Jejich  Eshop. Najdete je i na facebooku.

Japonská společnost Japan Gals Ltd. je světovou špičkou ve výrobě jedinečných látkových obličejových masek. Masky jsou vyráběny z přírodních surovin s účinnými látkami jako je obohacený kolagen, kyselina hyaluronová a ceramidy. Základ masek tvoří tenká, jemná a 100% přírodní bavlna.

Masky Japan Gals vrátí pružnost a mladiství vaší pleť do 10 minut. Mezi velkým množstvím kosmetických výrobků, které se prodávají v obchodech, masky Japan Gals vynikají nejenom svým zajímavým designem a příznivou cenou, ale také vysokou kvalitou a vynikajícím výsledkem po použití.
Masky sice stojí 750 Kč, což si řeknete, že je hodně. Ale v balení je 30 masek, takže vás jedna maska vyjde na 25 Kč. A to je už dobrá cena. 
V eshopu nenajdete jen masky, ale i séra na obličej. Všechny produkty najdete na tomto eshopě beauty-effects.com.
 Já dostala k vyzkoušení tyto 3 jejich  novinky. 



1. Japonské tvrdé mýdlo pro mytí obličeje
Mýdlo obsahuje kolagen, placentu, kyselinu hyaluronovou a zlato. Dokonalé čisti póry a způsobí jejich snížení. Po umytí vaše pokožka je pružná a hebká na dotek. Mýdlo se mění v měkkou, nadýchanou pěnu, která má efekt našlehaného mléka, jak je to měkké a lehké. Cena 368 Kč. 

2. Maska s extraktem 10 ovocí
Hydratační látkově masky s extraktem 10 ovoce, které poskytují revitalizační účinek, vyřeší hned několik problémů kůže. Například pomáhají v boji proti akné, vyhlazují jemné vrásky, hydratační účinek apod.
Obsahuje 7 masek a cena 245 Kč.

3.Enzymní japonský peeling s enzymy a uhelnou kyselinou 
Tento peeling je vhodný, jak pro mladé dívky, tak pro starší věkovou kategorii. Pro mladou plet je vhodný tím, že dokonale hydratuje a chrání vaši pokožku. Ženám starší věkové kategorii napomáhá k oživení obličeje, udržuje pokožku v dobré kondici, dodává pleti jednotný a vyrovnaný vzhled, a také spouští procesy regeneraci pokožky. Navíc, enzym peeling ochrání váš obličej před stařeckými skvrnami, pihami, jizvami, akné a různými záněty.
Uhel napomáhá odstranění všech nečistot a přebytečné mastnoty, při tom zabraňuje přesušení pokožky.
Sužuje póry a odstraňuje černé tečky. Je vhodný pro citlivou pokožku.
Sada obsahuje suchý peeling + 6 masek na obličej.



To je pro dnešek vše. Ráda jsem vám značku představila a příště se můžete těšit na recenzi těchto tří produktů. 
Znáte tuto značku?

6 komentářů: