sobota 9. dubna 2016

Swap s Danielou

Ahoj holky,
po delší době tu mám další swap. Na swapu jsem se dohodla s Danielou na facebookové skupině SWAP, balíček měl být v hodnotě 400 Kč. A teď se pojďte podívat co mi od ní přišlo. Se vším jsem velmi spokojená. Balíček mi udělal velkou radost a Danče moc děkuji.



Ve swapu jsem měla Mléko do vany s medem od Avonu, to jsem dříve už měla a bylo skvělé. Plus ještě Sůl do koupele od Baley.




Svíčka s designem andílků a vůní vanilkovo- skořicovou. Vosk Yankee Candle Lovely Kiku, tento jsem ještě neměla tak jsem zvědavá jak bude vonět.




Ochrana před teplem od Taftu, před pár dny jsem dodělala takže super aspoň nebudu muset kupovat. Olejíček na vlasy od Oriflamu, ráda zkouším nové olejíčky a od Oriflamu jsem nezkoušela, tak se těším jaký bude. 




Rukavice na peeling, ta mě překvapila a zároveň udělala radost. Šumivá tableta do koupele Kneip.




Tělový sprej od Avonu s vůní třešňového květu a jablka, tyto spreje jsem dříve hodně objednávala. Krém na ruce také od Avonu s vůní třešňového květu. 




Jediná věc z dekorativní kosmetika je Miniaturní řasenka od Sephory. Největší radost mi udělal Top coat od Jordany můj nejoblíbenější. A doplněk nesmí chybět Oboustranné červené náušnice.




Tak to je vše holky co jsem ve swapu od Daniely měla. Balíček mi udělal velkou radost a se vším jsem spokojená.

8 komentářů:

  1. V swape ti prišli super vecičky :) Tiež som od Oriflame nemala ešte žiaden olejček a tento vyzerá veľmi dobre :)

    OdpovědětVymazat
  2. Skvěl swap :) Takové maličkosti potěší nejvíc :) Krém na ruce mám taky a krásně voní :)
    FOXIE SIMMA

    OdpovědětVymazat
  3. Swapy miluji, i když už jsem dlouho žádný nedělala....budu to muset napravit.
    O všem? Ovšem!

    OdpovědětVymazat