pátek 1. dubna 2016

Syoss Keratin šampon


Ahoj holky,

dnes tu pro vás mám recenzi na Šampon Keratin od Syossu.
Složení tohoto šamponu by mělo vaše vlasy posílit až o 100%. Keratin pronikne hluboko k vlasovým buňkám a dodá vlasům zářivý lesk a třpyt. Tak, to bychom měli hodně stručnou charakteristiku šamponu od jeho vývojářů. Jak to vidím já?




S šamponem jsem opravdu spokojená. Zaujal mě svým luxusním vzhledem, kombinace měděné metalické, černé a bílé barvy na mě působí podobně luxusně. Je v klasickém balení, které ho obsahuje 500ml, jak jsme u Syossu zvyklí. Ihned po otevření uzávěru mě do nosu praštila nádherná vůně, kterou bych byla schopná čichat klidně půl dne. Po nanesení trochu šamponu do dlaní na vás vykoukne zářivá perleťová tekutina s velkým množstvím shimmeru. Nemusíte se ale bát, po umytí vlasů tímto šamponem žádné třpytky ve vlasech mít nebudete.




Pokud jde o aplikaci, šampon se nanáší velmi snadno a stačí ho skutečně troška, protože hodně pění. Po opláchnutí vám vlasy zůstávají nádherně voňavé. Šampon jsem si zamilovala hlavně proto, že mi udělal luxusní vlásky i bez použití dalšího balzámu, masky, oleje atd. K dostání v této řadě je i kondicionér a nějaké vlasové kůry. Co se mi ještě na designu této řady líbí je to, že má na sobě napsaná čísla od 1 do 3, která určují pořadí, ve kterém máte jaký výrobek použít. Od této řady jsem si pořídila i kondicionér a je také super jako šampon. Oba produkty jsem tedy poté používala spolu a výsledek byl ještě lepší než jen s šamponem. 

Kupovala jsem ho v Kauflandu, když na šampony od Syossu měli akci a tak mě vyšel jen na 60 Kč. 

Zkoušely jste už tento šampon? Nebo nějaké jiné od Syossu? 


2 komentáře:

  1. Tento šampon jsem nikdy nezkoušela, ale mám zkušenosti se šampony od Syossu s bílým a průhledným obalem (šampon má oranžovou barvu) a byly celkem fajn. Ale raději mám šampony od Avonu :)

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  2. Tento šampón jsem měla možnost zkusit, avšak na mé zničené vlasy vůbec nepomohl, naopak... :( Vůně je nicméně úžasná.

    OdpovědětVymazat