pátek 27. května 2016

Spotřebováno za měsíc březen a duben


Ahoj holky,

vím že teď delší dobu nebyl žádný článek, ale bohužel jsem neměla čas. Po delší době tu mám zase spotřebováno za měsíc březen a duben. Moc toho není, ale i tak jsem pár produktů dodělala.


Jako první tu mám Šampon od Lorealu proti lámavosti vlasů, byl skvělý a určitě si ho někdy znovu pořídím. Teď jsem si pořídila kondicionér, tak jsem zvědavá jestli bude tak dobrý jako šampon.

A jelikož si často žehlím vlasy, tak jsem spotřebovala i Sprej od Taftu ochrana vlasů před teplem. 


Dětské ubrousky Bambino, nepoužívám je na odlíčení, ale když potřebuju něco upravit, otřít řasenku, otřít makeup z ruky. Tyto ale nedoporučuji, mnohem lepší jsou ubrousky od Linteo. 

Jednorázové žiletky od Isany 5 kusů 2 břity, limitovaná edice. Za mě super mohu doporučit. 


Deodorant Playboy Super, hezky voněl skoro jako voňavka. Delší výdrž vůně, ale jako deodorant nedoporučuji. Sprchový gel od Baley limitovaná edice Paradise beach. Krásně voněl a měl krásnou růžovou barvičku i obal je velmi hezký.


Clean and clear povzbuzující voda celkem dobrá. Pleť se po ní neleskla, ale znovu už asi nekoupím.  Krém od Cienu aqua moisturising za tu cenu je skvělý. Mohu opravdu doporučit, pleť krásně hydratoval. Hezky voněl.


Řasenka Covergirl lash blast length řasy celkem prodloužila jen rychle vyschla oproti jiným řasenkám. Nevím jestli se tu dá někde sehnat.

 Můj nejoblíbenější top coat od Jordany skvělá cena objem 15 ml. Mohu jen a jen doporučit. Vydrží dlouho, krásně na nehtech vypadá. 


Tak holky to je celé spotřebováno za měsíc březen a duben. Víc jsem toho bohužel nesdělala :D.

4 komentáře:

  1. Já si chtěla ten sprchový gel od Balei koupit, ale vždy když jsem byla v DM drogérii, tak jsem na něj zapomněla.. Nevíš, jestli ho tam ještě mají?

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj ! Super článek. Chtěla bych se zeptat ohledně toho šamponu jestli nemastí vlasy ?

    OdpovědětVymazat