neděle 30. července 2017

Ovesná kaše s rakytníkem a lněnými semínky Dr. Oetker

Ahoj holky,

dnes tu pro vás mám krátký článek o nové ovesné kaši od Dr. Oetker. Tato ovesná kaše je s rakytníkem a lněnými semínky. Ale seženete i variantu s goji a acaí.

Je vhodná jak na snídani tak na svačinu. Její příprava je velmi rychlá a jednoduchá. Zalijete jí 150ml horké vody a po 3 minutách se můžete pustit do jídla. 





Základem kaše jsou celozrnné ovesné vločky,které vznikají rozdrcením ovesných zrn. Obsahují beta-glukany, které přispívají k udržení normální hladiny cholesterolu v krvi.

Lněná semínka se pro své příznivé účinky řadí mezi superpotraviny. Obsahují spoustu vitamínů, minerálů, proteinů. Mají protivirové, protizánětlivé a antibakteriální účinky. Semínka je vhodné pořádně rozkousat, aby se narušila jejich slupky a zlepšilo se vstřebávání živin.

Každá porce ovesných vloček Dr. Oetker obsahuje 4,6g vlákniny. Ta nám pomáhá ke správnému trávení. Najdete ji v ovoci, zelenině, obilovinách.




Rakytník obsahuje spoustu vitamínů např. C,A,B,D... Má mnoho blahodárných účinků zlepšuje trávení, krvetvorbu a pružnost cév.

Tuto kaši mohu opravdu doporučit. Její chuť je skvělá, výrazná a zajímavá díky právě rakytníku.




Cena za balení 4 kaší je 79,90,- ale určitě je seženete i v akci.
Varianty s goji a acaí také obsahují lněná semínka. Ještě jsem je nazkoušela, ale mám v plánu si je pořídit a vyzkoušet jaké jsou.




Už jste tyto nové kaše zkoušely? Chutnaly vám?
Jíte ovesné kaše?

3 komentáře:

  1. No vypadá to krásně, nalákalo mě to, ale ten glukózový sirup, tomu se vyhýbám ;)

    OdpovědětVymazat
  2. To by byly skvělé snídaně. Děkuji za tip.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Já těmto instantním kaším vůbec nefandím. Raději si udělám vlastní a příprava mi nezabere více jak 10 minut :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat