sobota 16. září 2017

SOLEIL D’ÉTÉ- limitovaná edice Catrice



Ahoj holky,

Catrice si pro nás připravila další pěknou limitku, která je dostupná do října. 

Unikátní kombinace vzdušných metalických látek a bronzujícího make-upu je trendem mezinárodních přehlídkových mol v letošní sezóně jaro/léto. Sofistikované grafické střihy se potkávají s dramatickým ženským make-up lookem. Barevná paleta nabízí letní tóny v dramatických metalických nuancích. V edici najdeš mimo jiné i bronzující sérum, bronzer s pudrovou texturou nebo oční stíny s metalickými efekty.






Rozjasňovač



Rozjasňovač ve dvou tónech nabízí jemnou krémovou texturu a třpytivou pudrovou texturu, takže je vhodný pro všechny typy pleti. Díky třpytivému bronzovému středu a rosé odstínu můžeš rozjasňovač použít pro různé efekty.



Lesk na rty



Lesklé zlato. Metalický lesk s efektem lip boosting tvé rty pokryje tekutým zlatem. Pokud lesk použiješ samotný, vyčaruje ti na rtech metalický efekt, pokud jej aplikuješ na rtěnku, dodá jí zlaté třpytky.



Oční stíny



Gelové oční stíny s metalickým efektem se jednoduše rozmazávají a jejich efekt zintenzivníš více vrstvami. Můžeš s nimi vytvořit i efekt kouřových očních stínů.





Paletka očních stínů




Různé efekty od matných až po metalické: pět sehraných očních stínů s pudrovými texturami pro různé styly. Kvalitní balení se zabudovaným zrcátkem navíc nabízí unikátní design.





Rtěnka




Metalické efekty s vysokým krytím se potkávají s příjemnou krémovou texturou. Rtěnka ve třech trendy odstínech ti zajistí extravagantní look. Meruňkový tělový tón, světlý růžový a tmavý růžový tón se dokonale hodí k bronzovému efektu. Zlaté balení rtěnky je navíc velice elegantní





Bronzující sérum




Tekuté bronzové sérum vyčaruje jemné a zlaté akcenty. Multifunkční produkt: sérum nanes samotné nebo jej smíchej s make-upem pro vytvoření efektu opálené pokožky. Tekutá a krémová textura nabízí přirozeně vypadající efekt. Praktický pipetový aplikátor ti dovolí přesnou a jednoduchou aplikaci.



Bronzer





Jemný matující bronzový pudr je ideální pro konturování nebo efekt sun stripping. Matující pudr je navíc vhodný pro každý tón pleti.





Koupily jste si něco z této limitované edice?

3 komentáře: