sobota 31. března 2018

Jarní Glanc box 2018

Ahoj holky,

omlouvám se, že jsem poslední měsíc nebyla aktivní a nezveřejnila žádný článek. Teď se všechno vrátí do normálu a články budou zase vycházet. Budu se snažit aby vyšly aspoň dva články za týden. 

Dnes tu pro vás mám ukázku toho, co bylo v jarním Glanc boxu. Z minulého boxu jsem byla velmi zklamaná, ale tento byl super. Bylo v něm spoustu věcí, které jsem si sama chtěla koupit a vyzkoušet je.


Silan Aromatherapy
Nový Silan Aromatherapy je inspirovaný přírodou.  Čistá vůně kokosové vody a minerálů je speciálně navržena tak, aby hýčkala vaše oblečení a smysly. Krémové složení je inspirováno čistými přírodními ingrediencemi s obsahem vitamínu E.

Aviváž opravdu voní po kokosu a na prádle je cítit i po vyprání. Vůně je velmi příjemná.

Novinka 2018 cena za 36 PD 69,90 Kč





Perwoll Care and Refresh
Nový prací prostředek vyvinutý pro smíšené a syntetické textilie. Díky technologii Deotech, eliminuje nepříjemné pachy z oblečení a postupně uvolňuje parfémovou složku během nošení až po dobu 24 hodin.

Cena za 1litr 119,90 Kč





Freeman čistící maska manuka med a tea tree
Hloubkově čistící jílová maska 2v1 pro mastnou a poničenou pleť s manukovým medem a výtažky tea tree oleje. Silné léčivé vlastnosti Manukového medu a antibakteriální vlastnosti. Tea tree olej působí jako čistící prostředek i maska, která vyčistí póry a absorbuje mastnotu, aniž by došlo k vysušení pleti.

Cena za 15ml 39Kč





Rexona Sprchový gel orchid fresh
Nové sprchové gely Rexona jsou navrženy tak, aby vás během ranní sprchy probudily, dodaly energii a rozpohybovaly vás. K dostání je několik variant.

Cena za 250 ml je 66,90 Kč





Garnie Botanic Therapy Šampon a Kondicionér
Tato nová řada je inspirována botanikou, jednou z nejstarších přírodních věd, zabývající se různými druhy rostlin. Všechny produkty z této řady obsahují speciálně vybrané účinné přírodní složky, vyživující oleje a výtažky z rostlin, květů a plodů.
V boxu jsem našla řadu s arganovým olejem, ale je jich mnohem víc. Konkrétně olivová řada, s ricinovým olejem a mandlí, medem a propolisem.  K šamponu a kondicionéru si můžete zakoupit i masku na vlasy.

Šampon  119,90 Kč, Kondicionér 79,90 Kč.





Batiste Suchý šampon Original
Batiste original je základním produktem oblíbených suchých šamponů značky Batiste. Díky své jemné a svěží vůni je univerzálním pomocníkem pro okamžité osvěžení vašich vlasů. Inovativní báze škrobu v okamžiku odstraní z vlasů přebytečnou mastnotu bez nutnosti použití vody, dodá objem a texturu a usnadní tak následnou tvorbu vašeho účesu.

Cena za 50ml 69,90 Kč






Líbil se vám tento Glanc box? Mě ano, protože kokosovou aviváž od Silanu jsem chtěla vyzkoušet a novou řadu produktů Garnier Botanic také.

2 komentáře:

  1. Obsah boxu se mi moc nelíbí. Uvítala bych jiné produkty, než prací prostředky.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě prací prostředky nevadí, tento týden by měl být k prodeji nový Glanc box.

      Vymazat