čtvrtek 7. června 2018

Saloos levandulová voda

Ahoj holky,

dnes jsem si pro vás připravila konečně další článek. Jedná se o recenzi na Levandulovou vodu od Saloos. Tuto kosmetiku mám velmi ráda a pár recenzí na jejich produkty jste už na blogu viděly. 

Jestli máte rádi vůni levandule, bude voda něco pro vás! Vůně je opravdu výrazná, ale nevydrží dlouho, což je ideální na ranní probuzení smyslů. 

Můžete ji použít na čistou pleť než použijete pleťový olej nebo krém, takto jsem ji používala já nejčastěji. Dá se použít i během dne, ať už jste nalíčené nebo ne, pár krát si přestříkáte obličej, hezky vás to osvěží. 



Pleťová voda Levandule je vynikající pro všechny typy pleti. Pokožku čistí, zklidňuje, dezinfikuje a pomáhá hojit akné a drobná poranění či podráždění. Zklidňuje pokožku po holení a depilaci. Usnadňuje rozčesávání vlasů a regeneruje vlasovou pokožku. Má mírně sedativní účinky, pomáhá při nespavosti.

Květinové pleťové vody Saloos v lahvičkách s rozprašovačem mohou být kdykoli po ruce jako osvěžující obličejová sprcha po odličování, v horkém dni, v klimatizovaném prostředí nebo na cestách. Nejen pleť, ale i vlasy vypadají tím lépe, čím častěji je zvlhčujeme. Jsou vhodné i pro muže jako voda po holení.

Obsahuje čistý vodní destilát z levandulových květů, alkohol 2%, i když obsahuje alkohol tak se nemusíte bát, že by pleť vysušovala. 

Toto balení s rozprašovačem obsahuje 50 ml a stojí do 100 Kč, dá se sehnat ale i větší balení 100ml, 500ml i dokonce 1000ml za necelých 700 Kč. 

Jestli nemáte rády vůni levandule, tak Saloos má i jiné druhy např. s meduňkou, tea tree, růže, santalové dřevo, máta peprná.. 



Používáte květinové pleťové vody?

6 komentářů: