neděle 29. července 2018

Spotřebováno červen

Ahoj holky,

dnes tu pro vás mám se zpožděním další článek a to Spotřebované produkty za měsíc červen. Jak si užíváte léto? Já jsem většinu času v práci, proto teď články moc nevycházejí, ale budu se snažit si nějaké předepsat, aby aspoň jeden týdně vyšel. 



Intimní mycí emulze Nivea Fresh, měla jsem jí poprvé a vyhovovala mi jen bych více ocenila balení s pumpičkou. Intimní ubrousky Bella  k nim nemám co vytknout, byla jsem s nima spokojená. 



Mini Suchý Šampon Batiste Original mohu doporučit vyhovuje mi. Plní svůj účel, hezky voní, nezanechává bílý povlak na vlasech. 

Suchý Šampon Amica toto je již moje několikáté balení, jsem s ním spokojená, vydrží na dlouho. Zanechává bílý povrch, takže je potřeba ho pořádně z vlasů vyčesat. 




Sensodyne zubní bělící pasta po vypotřebování jednoho balení jsem nezaznamenala, že bych měla zuby bělejší. 

Paradontax Kompletní ochrana mini balení bylo v časopise. Skvělá miniatura na cesty, chuť je slaná, proto bych si tuto pastu nekoupila.




Gliss Kur Šampon Winter Repair hezky voní, nevšimla jsem si, že bych po něm neměla vlasy tolik zničené. Znovu bych už nekoupila.

Gliss Kur Ultimate Repair Okamžitá regenerační maska s tou jsem byla spokojená hezky voněla, vlasy po ní vypadaly vyživené, stačilo nechat působit pár minut. 




Bioaqua Pleťová plátýnková maska s černým uhlím, nebyla moc nasáklá, nepřišlo mi že by něco s pletí udělala. 

Bioaqua Plátýnková maska s mořskou pannou byla hodně napuštěná, na obličeji příjemná, pleť byla poté hydratovaná. 
Obě masky pořízeny na Ebay. 




Taft lak na vlasy tento zlatý mohu doporučit již moje několikáté balení. Vlasy neslepuje, hezky drží celý den.

Oriflame Suchý olej na vlasy hezky voněl, moc mi nevyhovovalo skleněné balení. Olej je ve spreji špatně se mi to aplikovalo, raději bych využila pumpičku 




Garnier Fructis maska na vlasy oil repair, už se nedá asi sehnat kupovala jsem ji ve výprodeji. Maska byla celkem fajn, ale znovu bych si ji nekoupila.

Šampon na vlasy Triple eight kofeinový na způsob alpecinu jen je levnější. Hezky příjemně po kofeinu voněl, měla jsem již dvě balení, ale účinek jsem neviděla.




Dermacol Tělový peeling Belgická čokoláda nádherná vůně, hezky tělo zbavil odumřelé kůže. Balení stačilo jen na pár použití hned bylo prázdné.

Fa Sprchový gel Ginger konzistence tak akorát, vůně příjemná, osvěžující, dobře pěnil.




Ducray Stimulující Šampon proti vypadávání vlasů pořízený v lékarně. Konzistence hutnější krémová. Účinek jsem neviděla. 

Essence Ultime Kondicionér vlasy po něm byly hezky lesklé, dobře se rozčesávaly. 




Řasenka Miss Sporty The Miaow look udělala objem i prodloužila, klidně bych koupila znovu.

Řasenka Rimmel Extra Super Lash již jsem měla po několikáté, mohu doporučit. Za nízkou cenu hezky prodlouží řasy. 




Gel na holení Gillette aloe vera vydrží na dlouho stačí malé množství na jedno oholení, gel se hezky napění. Vhodné na citlivou pokožku. 


 


Doporučíte mi nějaký produkt proti vypadávání vlasů? V poslední době mi začaly abnormálně vypadávat.

3 komentáře:

  1. Tu řasenku od Miss Sporty jsem měla také a byla fajn, ale znovu bych do ní nešla. Jinak k tvému dotazu, četla jsem, že pomáhají tabletky Selen :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám také moc ráda tu Amicu suchý šampon, střídám s Batiste :)

    OdpovědětVymazat