úterý 20. dubna 2021

La Roche -Posay - Péče o pleť

 Ahoj holky,

jak jste si užily víkend? Já celkem dobře, o víkend bylo hezky. Dneska jsem si pro vás připravila kratší recenzi na tři produkty z kategorie péče o pleť.

V posledních týdnech jsem testovala produkty od značky La Roche- Posay z řady Glow-up week.
Tyto produkty dodávají pleti hydrataci, svěžest a pleť vypadá mladší. Přípravky jsou vhodné i pro
 citlivou pleť.


HYALU B5 AMPULE
Unikátní ultrakoncentrované složení pro posílení regenerace pleti. Její hlavní plus je vyplnění, obnova, liftingový efekt, regenerace.
Používá se jako první krok ranní i večerní rutiny. Pomáhá vyplnit vrásky a jemné linky. Navrací pleti svěžest a mladistvou krásu. Účinně hydratuje a vyživuje pokožku. 
Nanášení je jednoduché. Ampule je bez parfemace, dobře se roztírá a rychle se vstřebává. Balení obsahuje 7 ampulí po 1,8 ml. 

Ampule vydrží na víc použití než uvádí. Konzistence je trochu lepkavá, ale lehce se vstřebává. Pleť je po použití rozjasněná a hladká.



HYALU B5 SÉRUM

Svěží, vyplňující hydratační gel s unikátním složením. Obsahuje dva typy kyseliny hyaluronové, vitamín B5 a madecassosid pro vyplnění a regeneraci pleti. Balení obsahuje pipetu, díky které se sérum dobře nanáší. 
Sérum je vhodné i pro tu nejcitlivější pleť. Při používání pokožka opětovně získá svou pružnost, vláčnost a zdravě svěží vzhled. Pleť vypadá zpevněná a obnovená. Parfemace je lehká a příjemná, ale cítíte ji jen při nanášení. Výsledky jsou viditelné již po pár dnech používání. 

Sérum je k dostání ve dvou velikostech balení 30ml nebo 50ml. 


ANTHELIOS SHAKA FLUID
Nejvyšší ochrana před UVA zářením. Na pleti vytváří štít proti UVA a UVB záření a pomáhá předcházet poškození pleti vlivem infračerveného záření a znečištění. Je bez parfemace, ultraodolný vůči vodě, potu a písku. Chrání před předčasným stárnutím.

 Zabraňuje nerovnoměrné pigmentaci pleti. Lehce se roztírá a nezanechává mastný film. Vhodný i pro nositele kontaktních čoček. Nepálí v očích. Po aplikaci na pleti není ani cítit. 





Znáte tyto produkty? Používáte něco od značky La Roche-Posay? 

2 komentáře:

  1. Hyalu sérum a ampule mě hodně zaujali. O těchto produktech slyším prvně, i když jsem od La Roche už pár věcí měla a nebyly špatné:)

    OdpovědětVymazat