úterý 8. září 2015

Batiste suchý šampon

Ahoj holky,

jak se dnes máte?
U každého z nás se objeví chvíle, kdy má mastné vlasy, protože si je nestihl umít, zaspal a nebo jen vlasy vypadají hrozne. Od toho tu jsou suché šampony.
Jelikož je sama používám a tento si nemohu vynachválit, podělím se s vámi o svou zkušenost s ním.
 Na úvod pro někoho, kdo netuší, co je to suchý šampon, tak je to přípravek, který když si nastříkáte (popř. nasypete) do vlasů, absorbuje přebytečný maz a vlasy vypadají méně mastně a splihle. Trochu většinou dodá vlasům i objem. Suchý šampon se vám neztratí na cestách, tam kde si nemůžete umýt vlasy, jen tak v kabelce nebo v mém případě na "osvěžení" účesu (nosím ofinu a ta občas potřebuje trochu toho objemu a méně lesku.

Moje oblíbené suché šampony jsou od značky Batiste, seženete je v Douglasu, ale hlavně na internetu, kde jsou i trošku levnější.
Můžete ho sehnat ve velikosti 200 ml, ten stojí vždy něco přes 100 korun. A pak malé balení vhodné do kabelky 50ml za 50korun. Můžete si vybrat z několika druhů např.pro hnědé nebo blond vlasy, pro objem, s vůní třešní..

Tento konkrétně je pro XXL objem vlasů.


 Podle návodu se tento stříká na vlasy ze vzdálenosti 30cm. A má to něco do sebe, než jsem si zvykla, jak se používá, měla jsem po jednom použití trochu obílené vlasy :) Nevadí, vždycky to jde vyčesat.
Co se týče vůně, tak to hrozně hezky voní. Nevím k čemu bych vůni přirovnala, ale voní to fakt hezky. Co se týče bílých stop, tak ty ve vlasech nezanechává což je určitě dobře. Nikdo určitě nechceme, abychom měli bílý prášek ve vlasech. TeCo se týče vůně, tak to hrozně hezky voní. Nevím k čemu bych vůni přirovnala, ale voní to fakt hezky. Co se týče bílých stop, tak ty ve vlasech nezanechává což je určitě dobře. Nikdo určitě nechceme, abychom měli bílý prášek ve vlasech.


Teď to hlavní. Vlasy skvěle odmastí, takže vám klidně celý den vydrží nemastné. Další jeho velké plus je, že dodá opravdu dost velký objem.
Chvíli ten objem určitě vydrží a vypadá to lépe než moje zplihnuté vlasy. :D Za mě je ten šampón zatím nejlepší, co jsem kdy vyzkoušela. A určitě až mi dojde, tak si koupím další. Sice ho nepoužívám, tak často, ale je prostě úžasný.
Jediné mínus je to ,že hodně rychle ubývá.
Doma už mám koupeny třešnový tak jsem na něj zvědavá.

A co vy holky, používáte suché šampony?

6 komentářů:

  1. Ešte dávnejšie som vyskúšala myslím Syoss ale to bola proste katastrofa. Aspoň pre mňa. Teraz uvažujem, že by som si nejaký kúpila a na tento čo tu recenzuješ som sa už viackrát pozerala :-) Vyzerá fajn :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Syoss jsem taky zkoušela a hrůza :D tento mi opravdu vyhovuje, rozhodne poridim další. Mohu jen doporucit

      Vymazat
  2. tento som ešte mala možnosť vyskúšať, ale áno, používam a momentálne som spokojná s tým, čo mám od Baley :).

    Kejmy ♥.

    OdpovědětVymazat
  3. Batiste mám variant pre hnedovlásky a je fakt skvelý, najnovšie sa dá už kúpiť aj v DMke čo je fakt pokrok, lebo na Slovensku bol doposiaľ nedostupný, žiaden Douglass tu totiž nemáme.
    Bianka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je dobře :) Já zatím zkoušela jen pro objem a třešňový a oba mi vyhovovali. :) Za mě je super.

      Vymazat