čtvrtek 29. října 2015

Amica Suchý šampon na vlasy

Hezký den přeju,

dnes tu máme další recenzi a je jí recenze na Suchý šampon Amica značky Alpa.
Už jste u mě mohli vidět recenzi na Batiste suchý šampon. Tak jsem se rozhodla vyzkoušet i tento, který je sypký a levnější. Tak jdeme rovnou na to.

Tento suchý šampon seženete v každé drogerii a cena je do 40 Kč. Já konkrétně jsem ho kupovala v drogerii Teta za 29Kč. Balení obsahuje 30g sypkého prášku. Toto balení by vám podle obalu mělo vystačit na 10 použití. Na každé použití 3g. Zaručeně vám mohu říci, že vám vydrží na více než 10 použití. Já jsem sice nepočítala kolikrát jsem ho použila, ale myslím si, že tak 20 krát až 30 krát.


Suchý šampon obsahuje upravený rýžový škrob, který na sebe váže tuky z vlasů, proto se za sucha z vlasů odstraní mastnota. Vlasy by měli být opět hebké, bohaté a příjemně vonné. Suchý šampon se aplikuje sypátkem, kterým se šampon rovnoměrně rozsype na suché vlasy. Vlasy se promnou, nechá se chvíli působit, a poté se vlasy pečlivě vykartáčují.

Když si ho na vlasy nasypete, tak to vypadá, jako když máte šediny. Což mně vždy přijde moc vtipné. Stačí jemně promnout do vlasů, chviličku počkat a vyčesat. Dělá to opravdu dost velký zázrak a hlavně i objem.

+  cena
obstojně odmastí
+ dodá svěžest a objem

- sype se všude kolem tak se s ním musíte naučit pracovat

Tak co holky zkoušely jste ho? Jste s ním spokojené? Nebo radši používáte jen Batiste?

4 komentáře:

  1. Amica je fakt dobrá, no vadí mi jeho konzistencia a presne ako píšeš, po aplikácii vlasy vyzerajú ako šedivé... Ja mám Batiste original a som s ním veľmi spokojná. Mám aj od Tony & Guy a ten nerobí s mojimi vlasmi takmer nič.
    GIVEAWAY: Balea, Essence & Freeman

    OdpovědětVymazat
  2. Já používám od Balei a jsem s ním velmi spokojení. Navíc je ve spreji, takže není všude kolem :-)

    Nela z Beauty Charm

    OdpovědětVymazat