pondělí 19. října 2015

Carmex balzám na rty

Pěkný večer,

po včerejším receptu na jablečné růže tu máte dnes další kosmetickou recenzi. Carmex je dostupný ve spoustě variant. Tyčince, tubičce či kelímku. Má mnoho příchutí např. vanilku,jahodu,mentol,třešeň atd.
Já jsem si vybrala klasický carmex v kelímku. Má 7,5 g, víčko má kovové.


Má konzistenci tuhší vazelíny, ale jakmile se ho dotknete prstem, tak roztaje. Balzám má nažloutlou barvu. Po nanesení na rty cítíte chlad. Čím více balzámu na rty dáte, tím je chlad větší. Někomu by to mohlo vadit , ale já jsem si tento chladivý pocit velmi oblíbila.
Rty hydratuje rychle a samozdřejmě dlouhodobě. Na rtech i dobře vypadá, protože jim dodává jemný lesk.
Carmex je opravdu zázrak na rty. Rty vám dokáže během chvíle vyživit a hydratovat.  Od té doby co ho používám se mi nestalo, že bych měla rty vysušené. Tento balzám doporučuji a hlavně přes zimu.
Vím, že teď je velmi populární a oblíbený Eos balzám, také jeden vlastním, ale Carmex se s ním opravdu nedá ani trochu srovnat.
Za mě ho mohu jen doporučit. A určitě si pořídím další.


Co vy holky máte Carmex? Nebo o něm aspoň přemýšlíte?

6 komentářů:

  1. Ja mám jahodový Carmex v tube a mne bohužiaľ vadí jeho aróma, aj keď po hydratačnej stránke sa mi zdá fakt dobrý, no škoda tej arómy, dosť ma to odrádza :(
    Klaudy's shopping enjoyment - GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám radši balzámy v tyčinkách, nemám ráda, když se toho musím dotýkat prsty a mazat si to na pusu, přijde mi to takové nehygienické, když si třeba zrovna nemám kde umýt ruce... :)
    www.getmovincz.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Carmex se, ale prodává i v tyčince když bys chtěla vyzkoušet :)

      Vymazat