pátek 20. listopadu 2015

Báze pod makeup Stay matte Rimmel

Hezký den,

dnes tu pro vás mám zase jednu další recenzi. Delší dobu jsem používala bázi pod makeup od Dermacolu, ale řekla jsem si, že bych mohla vyzkoušet i nějakou jinou. A tak jsem si při návštěvě Rossmannu zakoupila Bázi pod makeup Stay matte od Rimmelu a řekla si, že jí vyzkouším. Zhruba měsíc jsem jí teď používala. A proto vám teď můžu shrnout můj názor na ní.

Obal je klasická tuba, která je známá především díky Rimmelu. Obsah této tubičky je 30 ml, takže nic, co by nás od této značky mohlo překvapit. Je plastový, tentokrát na rozdíl od makeupu bílo fialový s šroubovacím víčkem. Takže bych ho hodnotila opravdu jako jednoduchý, možná i nudný.



Výrobce uvádí, že primer lze používat na make-up, pod make-up nebo jen samotný. Já zkoušela pouze verzi pod make-up a na makeup.
Konzistence primeru je středně hustá. Barva není nijak tónovaná, je jen jednoduše bílá a po rozmazání na tváři se z ní stane jemně transparentní barva. Nepřipadá mi, že by se po zaschnutí nějak báze zabarvovala do nějakého tónu. Při aplikaci na obličej je báze trochu více potřeba, než jí rozetřete po celé pokožce, včetně nosu, tváří apod. Připomíná mi krém, má tedy krémovější konzistenci.



Když jsem primer použila až na makeup, což je výrobcem doporučeno jako alternativní využití, matující efekt se nekonal vůbec. Tohle použití pro mne absolutně nedávalo smysl. Takže dávat bázi až na makeup vám rozhodně nedoporučuji. Vůbec nic to neudělá. 



Tak co holky máte tuto bázi? Jste s ní spokojené? 

Jakou další bázi by jste mi na vyzkoušení doporučily?

6 komentářů:

  1. Bázi jsem zatím nezkoušela. Já pod make-up používám matující krém od Avonu a jsem s ním spokojená :)
    Double Infinity by Ella

    OdpovědětVymazat
  2. Myslím, že jí mám, ale v jiném balení :) Ale moc ... teda spíš vůbec ho nepoužívám jen vyjímečně :)
    Nicole
    Soulmates.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je možné. Já jí také nepoužívám každý den, ale jen občas. :)

      Vymazat
  3. Mala som túto bázu, používala som ju pod make-up a zliezol mi skôr, ako bez bázy, takže ja som s ňou spokojná rozhodne nebola. Celkovo mi tie bázy nejako nechýbajú, nanesiem si podkladový krém, vezmem štetec, nanesiem ním make-up a tak mi líčenie vydrží celú pracovnú dobu.
    Bianka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě ta báze tedy vyhovovala. Hlavně v létě, protože mám mastnou pleť a báze mi ji zmatnila a dlouho se mi pleť neleskla :)

      Vymazat