pondělí 9. listopadu 2015

Plátýnková maska na obličej Essence

Hezké poledne, 

máme tu další článek. A je jím další recenze. Tentokrát na Plátýnkovou masku na obličej od Essence. Převážně používám masky normální. Masky na obličej nepoužívám nějak často, ale jen jednou za čas. Tentokrát jsem se rozhodla, že vyzkouším nějakou jinou masku a tak při nákupu v Kauflandu jsem si pořídila tuto plátýnkovou, která stála jen 20 Kč a řekla jsem si, že jí vyzkouším. Vyzkoušela jsem ji a tak vám tady na ní píši  velmi krátkou recenzi aby jste případně mohly také vyzkoušet. Bohužel na jednorázovou masku se nadá napsat dlouhá recenze.


V balení je samozřejmě jen jedna maska. Je určěná pro normální pleť.Obsahuje výtažky z okurky.
 Používá se tak, že si důkladně vyčistíte obličej od make-upu a různých nečistot. 
Poté masku přiložíte na pleť a lehce přitisknete, aby se po celé své ploše přilepila na pleť. 
Pak už jen čekáte 10-15 minut.
Já osobně jsem ji na pleti měla těch 10 minut. Po uplynutí doby masku odstraníte a přebytečný lotion, který zůstane na pleti vmasírujete. 
Po této masce jsem měla obličej opravdu pěkný, hezky hladký. 
Na pleti byla velmi příjemná. Po některých maskách mívám obličej zčervenalý, ale po této nebyl. Když na tuto masku někde zase narazím tak si ji určitě pořídím. Hlavně kvůli tomu, že nerada pak masku smývám :D 



To je pro dnešek vše. Velmi krátká recenze, ale třeba i tak si ji pořídíte a vyzkoušíte. Já jí za tu cenu mohu jedině doporučit. 

4 komentáře:

  1. vyzera naozaj fajn :)


    Pozyvam na 6rocnu GA o Biodermu, Playboy, Macadamia Hair..:) Tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2015/10/6-blogove-narodeniny-najvacsia-blogova.html

    OdpovědětVymazat
  2. Asi ju vyskúšam, zatiaľ som skúšala len zmývateľné alebo zlupovacie, tie zlupovacie som mala radšej, zmývanie masiek nemám príliš v láske, ale čo sa dá robiť.
    Bianka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě zkus mě vyhovuje a už jsem si koupila další do zásoby :)

      Vymazat