sobota 7. listopadu 2015

Spotřebováno: září a říjen

Ahoj holky,

 Nějak nám to hrozně rychle utíká. A Vánoce se pomalu blíží čím dál tím víc. Jelikož jsem za září nedělala spotřebováno, tak vám ho teď udělám za oba dva měsice dohromady. Ale stejně tu mám i tak málo produktů. Další a další mi přibývají, ale spotřebovaných odchází málo :D Také to tak máte? Za tyto dva měsíce jsem spotřebovala jen 7 produktů. A to 4 byly z dekorativní kosmetiky.
Tak se na to vrhneme.


Jako první tu máme tři produkty z pečující kosmetiky. Prvním je Šampon od Garnier s rozmarýnem a olivou. Byl fajn. Docela mi vyhovoval, ale ve vlasech pak vůně rozmarýnu byla opravdu cítit a to mi celkem vadilo. Vlasy po něm byly, ale krásně hebké a vypadaly zdravěji. Za 40 Kč stojí za vyzkoušení. 
Jelikož si ráda dávám relaxační vanu, kde jen tak odpočívám a přemýšlím. Spotřebovala jsem Medové mléko do vany od Avonu, nevím teď kolik přesně stojí, ale jelikož v každém katalogu mají vždy jinou cenu tak to stejně není potřebné. Ale většinou stojí kolem 80 Kč, což je dobrá cena na to, že má 500 ml. I když je to mléko tak vám udělá krásnou pěnu. Po medu opravdu voní a pokožka je po něm krásně hydratovaná, takže já si pořídím nějaké další. 
A posledním spotřebovaným produktem z pečují kosmetiky je Sprchový gel Fresh od Adidasu. Co říci ke sprcháči. Umyl jako každý jiný. Voní opravdu svěže, takže bude velmi vhodný na léto. Cenově se pohybuje kolem 50 Kč.

A jdeme na poslední 4 produkty, které jsou z dekorativní kosmetiky. Prvním z nich je Pudr Stay matte od Rimmelu. Jeden jste u mě už mohly vidět. A další si asi nepořídím již. Do zásoby mám další 3 pudry. A tento mi zas tolik nevyhovoval. Druhým produktem je Řasenka od Avonu Colortrend. Ta byla fajn na to, že stojí asi 70 Kč. Krásně mi prodloužila řasy a udělala i objem, ale při více vrstvách opravdu hodně slepuje takže na to musíte dát pozor.


Posledními dvěma produkty jsou makeupy. Dodělala jsem můj oblíbený makeup od Astoru Perfect Stay. Dělala jsem o něm i recenzi, tak se můžete podívat pár článků níže. Je to můj opravdu nejoblíbenější makeup. Další mám už v zásobě. A až ho uvidím někde ve slevě tak si pořídím další. Stojí okolo 300 Kč.
Druhým spotřebovaným makeupem je makeup od Catrice Photo finish. Ten byl také dobrý a jeden jsem si pořídila do zásoby, ale tím asi končím. Ráda zkouším nové makeupy. Hezky matoval. Cenově je levnější stojí okolo 120 Kč, což je za makeup super cena. Jen nemají odstíny pro bledule. Odstíny jsou takové tmavší. Ale přes léto vám určitě sedět budou.


Dnešní krátké spotřebováno za měsíc září a říjen je u konce. Bohužel spotřebovaných produktů mám opravdu málo. Tak se s vámi pro dnešek rozloučím a popřeji vám Krásný zbytek dne

7 komentářů:

  1. Pozerám, že tiež píšeš, že ti vadila tá vôňa pri šampone od garnieru, tak som si spomenula ked som kedysi veľmi rada používala tiež od garnieru balzam na vlasy a bol to ten s tým aloe vera, nakoľko som ho tiež mala veľmi rada, tak mne tiež strašne vadila ta až príliš silná parfumácia :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak aspoň nejsem sama :) taky jsem ho měla velmi ráda, ale kvůli té parfemaci si ho už nepořídím :)

      Vymazat
  2. Já mám od Garnier levandulový šampon, který voní nádherně. Já toho za měsíc moc nespotřebuju, spíš se mi hroamdí nové kousky :D
    Double Infinity

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten jsem ještě nezkoušela :) Já také právě skoro nic nespotřebuju,ale nový produkty mi přibývaj pořád a nemůžu to nikdy spotřebovat :D

      Vymazat
  3. Konečne čítam, že aj niekomu inému ako mne Rimmel Stay Matte nesedí, mne vôbec, som po ňom mastná do pol hodiny, zalieza do vrások a vyzerám akoby som mala 50, hrozný efekt, využiť ho viem už jedine ako suchý šampón do vlasov inak asi ťažko. A ten šampón mám, no svrbí ma po ňom hlava, asi pre ten rozmarín
    Bianka

    OdpovědětVymazat