čtvrtek 22. září 2016

Kaviar Gauche- limitovaná edice Catrice

Ahoj holky,

dnes tu pro vás mám na ukázku novou limitovanou edici Kaviar grauche od catrice. Tuto limitku seženete v drogerii v říjnu. Mě se líbí hrozně moc. Hlavně zlaté detaily působí krásně a elegatně.



Oficiální popis:
Limitovaná edice “Kaviar Gauche” od CATRICE je výsledkem spolupráce mezi CATRICE a návrhářským duem  Kaviar Gauche. Inspiruje se lehkými texturami, jemnými siluetami a elegantními barvami. Limitované výrobky jsou dostupné od října do listopadu 2016 a kombinují propracované květinové detaily s elegantními barvami, jako je rouge noir, rosé a tělový odstín. La Perfection Mystique- od CATRICE.




Kosmetická taštička


Beauty Bag

Vyrobena z kvalitní vinylové látky, elegantní zlaté detaily.



Oční stíny a linky



Vysoce pigmentované oční stíny s dlouhotrvající krémovou texturou dají se použít i jako oční linky. 



Paletka očních stínů


Eye Shadow Palette C01 Iris SauvageEye Shadow Palette C01 Iris Sauvage


Obsahuje tři matné stíny a jeden perleťový, v paletce je i zrcátko. Paletka má zase krásné zlaté detaily na balení.



Rozjasňovač


Highlighter C01 Clair De Lune

Obsahuje dva odstíny a pigmenty odrážející světlo. Rozjasňovač má na sobě krásný květinový vzor.



Barva na rty


                                Lip Colour C01 Nude Sublime                           Lip Colour C02 Fleur Du Soir                           Lip Colour C02 Fleur Du Soir


Dva odstíny rtěnky, růžová s lesklým efektem a červená s matným efektem. Jsou krémové, zlaté balení dodá rtěnce elegantní nádech,.



Laky na nehty

           Nail Lacquer C01 Nude Sublime               Nail Lacquer C02 Nuit Fleurie             Nail Lacquer C03 Fleur Du Soir             Nail Lacquer C04 Rose D’Or

Čtyři laky na nehty v transparentní růžové se zlatými třpytkami, světle fialové, tmavě fialová a jemně tělové. Laky nabízí dlouhotrvající krytí a exluzivní balení s motivem zlatých květů. 



To je vše z této limitky. Líbí se vám? Pořídíte si něco? Já si musím pořídit rozjasňovač a taštičku do těch jsem se zamilovala. Podívám se i po očních stínech. 

Žádné komentáře:

Okomentovat