pondělí 3. října 2016

Brandnooz box Září

Ahoj holky,
včera jsem si byla na poště vyzvednout další zelenou krabici. Takže dnes tu pro vás mám ukázku toho co obsahoval zářijový brandnooz box. 
Minulý měsíc jsem měla z boxu tedy větší radost. Tento mě zas až tak nezaujal. 


První nahlédnutí po rozdělání krabice. 




Jako první na mě vykoukly dva balíčku Jojo bonbonů. Kavárna a Koktejl bar. Je to našlehané želé . V koktejlovém baru jsou příchutě ananasu, grepu, borůvky a citronu. Tyto jsem už ochutnala a jsou na mě moc sladké. Kavárna obsahuje chutě jako je perník, káva , mandle a kokos.

Novinka červenec balíček stojí 17 Kč.




Vitana Farmářská polévka bramboračka a čočková. V boxu už farmářské polévky byly jedna s ovesnými vločkami a druhá s červenou čočkou a ani jedna nám nechutnala. Tak jsem zvědavá jestli tyto budou lepší.

Novinka březen cena 30 Kč



Kand Hořčice plnotučná nebo jste mohli v balíčku najít krémžskou. Tuto hořčici kupujeme pravidelně. Teď je nově ve skleněném obalu. Což je podle mě lepší.

Novinka červenec cena 25 kč



Semtex Kaktus nejprodávanější varianta. Je to jediný energy drink, který si sama osobně koupím. Takže mě v boxu potěšil. 

Cena 33 Kč


Monnami Ovocné pyré, 100% bio ovocná a ovocno-zeleninová pyré bez přidaného cukru,konzervačních látek, lepku a mléčných složek.Obsahují vlákninu a spoustu vitamínů i minerálů. Je několik příchutí. Já v boxu měla švestkové a jablečné. A obě mi moc chutnaly.

Cena 35-38 Kč


Já Orion malá tabulková čokoláda, spíše tyčinka. Ve třech variantách pistácie, karamel a oříšek, kokos a mandle. Já v boxu měla tu kokosovou a byla dobrá, ale na mě až moc sladká. Chuťově mi to připomínalo trochu bounty.

Novinka srpen cena 14 kč


Pitíčko Jupík Lucky Fruit, nesycený nápoj pro děti. Kombinace tří příchutí třešeň-banán-pomeranč, pomeranč-mrkev-citron, jahoda-jablko -kiwi.

Novinka srpen cena 10 Kč.


Nestlé Nesquik delice cereální tyčinka, která obsahuje spoustu vitamínu, vápník a železo. Tyto tyčinky já ráda nemám.

Novinka duben cena 10Kč



Mattoni s příchutí grapefruitu, já tuto příchuť ráda nemám takže jsem jí dala vypít přítelovi a tomu chutnala. Obsahuje vyšší podíl ovocné šťávy.

Cena 17 Kč.


A poslední věc a i věc navíc je Tranquini, které jsme mohly vyzkoušet v minulém boxu. 


Zde si můžete objednat další box za zvýhodněnou cenu 199 kč.
Líbil se vám tento box? Objednaly jste si ho? A objednáte si další?

4 komentáře:

  1. Furt se nemůžu rozhodnout jaký dojem ten box na mě udělal. Vadí mi to velké množství nápojů snad se polepšej. Ale jinak byl docela ucházející. :)

    Medvědova slečna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já z něho moc nadšená nebyla,snad příští bude lepší.

      Vymazat
  2. Mě se tento box docela líbí. Všechno bych využila. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat