úterý 25. října 2016

Šperkovnice ve vintage stylu

Ahoj holky,
jestli máte rádi šperky, vintage a cestovatelské motivy mám tu pro vás tip na skvělou šperkovnici, kde své šperky můžete uchovávat.
Mě tato šperkovnice hned padla do oka, protože mám doma celkem dost šperků a nemám je kde uchovávat, a také proto, že mám ráda cestovatelské motivy.

Šperkovnice je z e-shopu www.stoklasa.cz 
Tato šperkovnice je z kvalitního dřeva. Má tři šuplíky dva menší a jeden větší. Můžete si do ní schovat jak prstýnky, náušnice, řetízky tak i třeba hodinky či jiné drobnosti. Šperkovnice je v hezkém vintage provedení s cestovatelskými motivy. Horní víko má na sobě vyřezanou Eiffelovu věž, kterou já miluji.

Poštovné:
Česká pošta- dobírka 81,-
                      bankovním převodem 89,-
                      platební kartou online 54,-
Stoklasa má i svoje kamenné prodejny, kde si můžete objednávku vyzvednout. Můžete si ji vyzvednout v těchto prodejnách:  Praha HolešovicePraha Tesco Skalka,Praha SmíchovOstrava centrumOstrava OC Galerie v Třebovicích Ostrava Avion Shoping ParkOpava OstrožnáBrno.

Šperkovnice je široká 17,5 cm, vysoká také 17,5 cm její hloubka je 10,5 cm.
Když začneme od vrchu, kde je vyřezaná krásná Eiffelova věž. Toto víko můžete odklopit a vykoukne na vás přihrádka se sametovým dnem v růžové barvě. Vedle přihrádky je i přihrádka na prsteny, do které se vejde 8 velkých nebo 12 malých prstenů. Já jsem si sem dala jak moje oblíbené stříbrné prstýnky tak i náušnice jak můžete vidět na fotce.


Ve prostřed je velký šuplík, který je široký 15,3 cm. Já jsem tento šuplík zatím využila na můj výraznější náhrdelník, který nosím velmi často.


Dole jsou dva malé šuplíky, které zas tak malé nejsou. Jsou hluboké 9 cm, takže i tak si do nich můžete ukrýt celkem dost věcí.
Já si do jednoho dala hodinky a do druhé pro začátek klasické perlové náušnice, ale rozhodně si jich tam přidám více.


Jak už jsem řekla šperkovnice je dřevěná a šuplíky mají kvalitní kovové úchyty.
Šperkovnice stojí 447,- a můžete se na ní podívat zde. Pokud se vám zrovna tato šperkovnice nelíbí, mrkněte na stránky stoklasy, protože tam mají i jiné dřevěné, různě barevné šperkovnice i menší než je tato.
Každý si tam najde tu svoji, která mu padne na první pohled do oka.




Líbí se vám tato šperkovnice? Máte už něco z eshopu stoklasa.cz?


4 komentáře:

  1. Šperkovnice je nádherná, hodně by se líbila i moji mamce, protože ta miluje všechno, kde je kousek Paříže. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat