úterý 29. května 2018

Hyaluron Booster Vichy Minéral 89

Ahoj holky,

dnes jsem si pro vás připravila recenzi na Pleťové sérum Minerál 89 od Vichy. 

O značce:
Dermokosmetika Vichy je synonymem pro kvalitu v péči o pleť. Je navržena tak, aby pečovala o všechny druhy pleti a pokožky a to i té nejvíce citlivé. Produkty z řad Vichy přispívají k viditelným výsledkům pomocí kombinace aktivních látek s termální vodou z Vichy, která je uznávanou zejména pro vysoký obsah minerálů se zklidňujícími, posilujícími a regeneračními vlastnostmi.

Vichy pomáhá ženám po celém světě v každodenní péči o pleť a pokožku. Posláním laboratoří Vichy je vyvíjet kompletní řady kosmetiky pro skutečně všechny typy pleti. V portfoliu této dermokosmetické značky naleznete vše pro perfektní každodenní péči celé rodiny. Vichy má odpověď na každý váš požadavek.


Posilující a vyplňující Vichy Minéral 89 Hyaluron-Booster přináší každodenní dávku síly pro naši pleť. Konzistence je gelová. Obal skleněný a velmi pěkný. 
Posiluje kožní bariéru, působí proti vnějším a vnitřním agresorům. Konzistence je velmi lehká, dobře se roztírá a do pleti se rychle vstřebává. Pleť již po prvním použití působí hydratovaně. Den po dni je pleť více posílená, hydratovaná a vyplněná.  Sérum na pleti vůbec nelepí. 



Sérum je dermatologicky a oftalmologicky testováno. Obsahuje 89% mineralizující termální vody Vichy, kyselinu hyaluronovou přírodního původu. Neobsahuje žádnou parfemaci, silikony, barviva ani alkohol. 

Můžete aplikovat buď ráno nebo večer. Já jsem aplikovala jak ráno tak i večer. Stačí jedna pumpička na celý obličej. Na vstřebání můžete aplikovat krém na který jste zvyklé, dá se použít ale i jen samostatně sérum.

Vhodné pro všechny typy pleti i pro všechny věkové kategorie. Obsahuje 50 ml a stojí do 600 Kč. 

Produkt osobně mohu doporučit. Trpím na suchou pleť a s tímto produktem ji mám opravdu hydratovanou. 




Znáte tento produkt? Zkoušely jste ?

4 komentáře:

  1. Ty jo, koukám na tohle serum už pár týdnů, ale je trochu drahé... ale už jsem zase nalomená :D

    CZECHHONEY - V.'s World

    OdpovědětVymazat
  2. Hyaluron Booster mám doma a jsem z něj nadšená!! :-) Tohle na trhu chybělo.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat