pondělí 24. října 2016

Hyaluronové sérum Saloos

Ahoj holky,
dnes tu pro vás mám recenzi na jeden pečující produkt, který jsem si velmi oblíbila.
Tím produktem je Hyaluronové sérum od značky Saloos.
Obsahuje vysoký podíl koncentrací kyseliny hyaluronové. Je určeno pro regeneraci a vyhlazení pleti. Je vhodné na vrásky a pro všechny typy pleti, včetně citlivé pleti se sklonem k podráždění.


Oficiální popis

 Hyaluronové sérum je jedinečným koktejlem účinných látek pro celkové omlazení pleti. Obsahuje vyvážený komplex dvou druhů 100% kyseliny hyaluronové. Zatímco nízko-molekulární kyselina hyaluronové působí na pokožku dlouhodobě, vysokomolekulární se stará o okamžitý účinek přípravku. Její nejvyšší možná koncentrace okamžitě hydratuje, vyhlazuje povrch pleti, aktivně působí proti vráskám a dokáže minimalizovat drobné jizvy. Chrání buňky před oxidativním stresem a působí proti podráždění pleti. Patentovaný anti-age komplex Fucocert dokáže podpořit regeneraci pokožky a vrátit jí svěžest i zářivý vzhled. Sérum má lehkou konzistenci a díky tomu se rychle vstřebává. Nanáší se ráno a večer na vyčištěnou pleť jako podklad pro další péči, kterou podporuje a současně neruší žádnou vůní. Pro všechny typy pleti včetně citlivé.



Sérum má jednoduché plastové,bílé balení s pumpičkou.Obsahuje 15 ml. Je super, že pumpičku má protože se dobře dávkuje. Produkt je průhledný a trochu tekutější gel.Lehce se roztírá a velmi rychle vstřebává. Nemá vůbec žádnou parfemaci. Po aplikaci na pleť je obličej chvilku lepkavý tak jednu minutu a pak se celé vstřebá a na pleti vůbec nic necítíte. Po séru můžete nanést váš oblíbený pleťový krém. Krém se na séru lépe usadí.
Pleť mám po séru pružnější a není vysušená. Připadá mi i celkem vyživená. Doporučuji používat i okolo očního okolí na které má také dobrý vliv. Je vypnutější a hydratované.
Cena séra je okolo 200 Kč.

Zkoušely jste už toto sérum holky? Zaujalo vás? 
Jaký je váš oblíbený produkt od značky Saloos? 

Žádné komentáře:

Okomentovat