čtvrtek 3. března 2016

Jarní limitovaná edice- Wake up Spring! Essence

Ahoj holky,

dnes tu máme další limitku od Essence tentokrát je to jarní limitka s názvem Wake up Spring! Tato limitovaná edice by u nás měla být v březnu a dubnu. Vypadá pěkně, ale celkem nic mě nezaujalo tak, že bych to musela mít, možná jen rozjasňující pero. No, uvidíte samy. Jdeme na jednotlivé produkty.




Oficiální popis:
Na shledanou zimo, vítej jaro! Uvítej první hřejivé sluneční paprsky spolu s novou trendovou edicí “wake up, spring!”, kterou ti nabídneme od března do dubna 2016. Barevné pastelové téma zahrnuje meruňkovou, růžovou, šeříkovou a mátovou a design produktů je inspirován jarními květinovými elementy. Naprostá nutnost pro jaro 2016 je tvářenka se zabudovaným zrcátkem, malý štěteček na tvářenku se stylovými slovy “wake up” na rukojeti a set laků na nehty tie & dye s podkladovým lakem a se dvěma jemnými jelly odstíny pro úžasné barevné přechody na nehtech.


Paletka očních stínů



Paletka očních stínů nabízí čtyři třpytivé růžové tóny a bílo-stříbrný odstín, který je ideální jako rozjasňovač do vnitřního koutku oka. Jemná textura vydrží po celý jarní den a paleta má navíc přes celý povrch krásný reliéf. 
odstín: 01 spring it up!
cena: 105 Kč 

Oční linky v peru 


                                                                                                     

Pastelové linky, pro letošní jaro si můžeš zvolit pastelovou linku. Jemný aplikátor, dlouhotrvající textura a vysoké krytí ti pomohou vytvořit oční linky ve fialové, trendy bílé a svěží mátové.

odstíny: 01 happy first day of spring
02 let's the spring begin a 03 spring a-ling a-ling
cena: 59,90 Kč


Rozjasňovací pero
 

Zářivé oči! Matný tělový rozjasňovač ve tvaru dřevěné jumbo tužky nabízí jemnou texturu, která se snadno roztírá. Můžeš ji nanést do vnitřního koutku oka, pod obočí nebo na vnitřní linku oka a tvoje oči budou vypadat opticky větší.
odstín: 01 my sweet spring melody
cena: 59,90 Kč


Balzám na rty


Balzám na rty nabízí rozmazlující péči s lehkým dotekem barvy, takže tvé rty budou jemné a lesklé s jemně růžovým barevným efektem.

odstín: 01 my sweet spring melody
cena: 59,90 Kč


Tvářenky


                                       

Tvářenka v barvě svěží meruňky a květinové růžové dodá tvé pleti nádech svěžesti. Tvářenka je navíc rozkládací a uvnitř najdeš i zrcátko, takže se během dne můžeš kdekoliv upravit.

odstíny: 01 hello sunshine! 
02 bye-bye winter!


Barvy na rty


                                                                              

Barvy jara. rtěnka v červené a fuchsiové nabízí trendy barvy pro tvé rty. Krémová textura zanechává lesklé dokončení pro wow efekt.

odstíny: 01 hello sunshine! 
02 bye-bye winter!.
cena: 69,90 Kč


Set laků na nehty


                                         

Záblesk barev! Set laků na nehty je ideální pro vytváření vícebarevných efektů a přechodů. každý set obsahuje lak s vysokým krytím jako podklad a dva jelly odstíny, které můžeš použít k vytváření cool ombré efektů s pomocí aplikátoru na nehty jumbo.

odstíny: 01 spring it up! 
 02 spring a-ling a-ling
cena: 120 Kč


Štětec na tvářenku


Tvářenku snadno naneseš a rozetřeš s naším úzkým štětcem se syntetickými štětinkami. Je doplněný roztomilým jarním pozdravem “wake up” a díky své praktické velikosti se vejde do jakékoliv kosmetické taštičky.

cena: 84,90 Kč



Aplikátor na nehty


Tvořivý talent, dvojitý aplikátor ti pomůže vytvořit ty nejoriginálnější designy. Tečky, linky, nádherné barevné přechody a unikátní airbrush designy, všeho snadno dosáhneš s malým a velkým koncem.

cena: 74,90 Kč



Krycí lak


Krycí lak obsahuje různé velikosti pastelových vloček a květinových vzorů pro jarní zkrášlení tvé manikúry.

odstín: 01 call it spring!



Nálepky na nehty


Poslové jara, barevné květy a nádherní motýli k vytvoření jarního looku na tvých nehtech. Samolepicí nálepky stačí jen umístit na nehet a je hotovo!

cena: 39,90 Kč



Sponky do vlasů


Spousta květin! Dvě sponky do vlasů s v jasných barvách s ladícími látkovými kvítky udrží neposedné pramínky a navíc každého okouzlí. 

cena: 44,90 Kč



Přívěšek na kabelku



Roztomilý přívěšek ve tvaru květiny a v růžovém a mátovém odstínu dodá tvé kabelce jarní nádech.




To jsou všechny produkty z jarní limitované edice Wake up Spring.
Zaujalo vás něco? Mě akorát to rozjasňující pero a možná přívěšek na kabelku. 

12 komentářů:

  1. Ty rtěnky vypadají moc dobře! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mňa najviac zaujali tie farby na pery a farebné linky :) A tiež rozjasňujúce pero vôbec nevyzerá zle :) Ale vôbec neviem, či bude dostupná aj na Slovensku :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jéé, to je povedená limitka :) krásný barvičky, už se na to ttěšim :)

    eL

    OdpovědětVymazat
  4. Sice nemám Essence moc v lásce ale musím přiznat, že tahle limitka se povedla! :)
    Catherine Ribbon

    OdpovědětVymazat