úterý 6. září 2016

Kosmetické nákupy za Srpen


Ahoj holky,
jelikož nám prázdniny skončily a už tu máme zase září, tak tu pro vás mám ukázku toho co jsem si koupila v měsíci srpen. Moc toho není, protože mám doma opravdu zásobu všeho :D. 


Jelikož jsem jela v srpnu na dovolenou potřebovala jsem si koupit nějaké miniatury produktů, abych sebou zbytečně netahala velká balení. Všechny jsem si koupila v rossmanu. Jako první jsem si koupila malé balení intimního gelu Chilly, které stálo 30Kč, malé balení šamponu Dove za 20 kč a malou zubní pastu Colgate také za 20kč. V Rossmanu jsem si rovnou koupila i malou mycí houbu za 10kč také na dovolenou.



Zrovna měli v akci Deodorant od Garnieru za 40 kč, a jelikož je mám celkem ráda hned jsem si jeden vzala. 




V Kauflandu měli akci na některé jejich kosmetické produkty zaujaly mě Čistící ubrousky jedny stály 10Kč tak jsem si hned vzala dvoje. Jedny jsou s výtažkem z okurky a druhé s výtažkem z heřmánku. Když už jsem byla u ubrousků vzala jsem si tu i klasické cestovní ubrousky za 8kč. 




V Kauflandu jsem si vzala na zkoušku i jejich Micelární vodu stála jen 24 korun, takže jsem na ní opravdu zvědavá.




Po návratu z dovolené jsem zase navštívila Rossman a zrovna měli v akci Šampon a Kondicionér od Lorealu pro objem. Neváhala jsem a vzala si oba dva jeden stál 40kč. 




Na vinted jsem si pořídila Makeup od Revlonu Color Stay, který jsem chtěla už dlouho vyzkoušet stál mě 150 Kč a rovnou jsem si zde pořídila i svůj první oční stín od značky Kiko za 80kč. O obou těchto produktech chci udělat recenzi.




Jak jste si všichni určitě všimly v drogériích probíhal zase výprodej některých produktů značek Essence a Catrice. Vždy si koupím celkem dost věcí. Tentokrát jsem si pořídila, ale jen jednu věc a to od Essence. A co to je? Je to set na obočí How to make brows wow. Vždy jsem si ho chtěla pořídit, ale 180kč se mi za to dávat nechtělo. Teď když jsem ho viděla za 35Kč hned jsem po něm musela sáhnout. 




Předposlední produkt co jsem si tento měsíc pořídila je suchý šampon amica od Alpy za 39 Kč v Rossmanu.



V minulých nákupech jste viděly, že jsem si pořídila dvě sady laků od Flormaru bílou a mintovou. Teď jsem narazila ještě na sadu modrou. Tmavě modrá barva vypadá skvěle, ale lak 7 dní opravdu nevydrží. Pořídila jsem si to kvůli tomu top coatu, ten je skvělý na jiné laky. Sada stála zase 40 kč.




Tak to je ze srpnových nákupů vše. Co jste si pořídily vy? Koupily jste si něco ve výprodeji Essence a Catrice?

7 komentářů:

  1. Já jsem slevy u Essence zaznamenala pozdě, tak už byl drogerce stojan celkem vybraný, tak jsem si odnesla jen lak na nehty :)

    AXE Giveaway | Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  2. Revlon Colorstay make-up mám veľmi rada, skvelá voľba :) A taktiež aj suchý šampón Alpa som mala veľmi rada :D

    OdpovědětVymazat