sobota 24. září 2016

Spotřebováno za měsíc Srpen

Krásný den holky,
dnes tu pro vás mám krátké spotřebováno za měsíc Srpen. Nevím jak vám, ale mě trvá věčnost než nějaké produkty spotřebuji. Ale snažím se, jak můžete vidět. 


Spotřebovala jsem můj oblíbený Šampon od Gliss kuru pro regeneraci a plnost vlasů. Jsem s ním spokojená. Měla jsem už několikáté balení. Takže vám ho můžu doporučit. 

Syoss profesionální péče 10 denní kůra, tento produkt jsem si koupila jen tak na zkoušku a navíc ve slevě. A byl skvělý, vlasy po něm byly vyživené a lesklé. 




Borotalco Invisible naprostá spokojenost, skoro se s ním nepotím. Navíc krásně svěže voní, nic přehnané. Plánuji vyzkoušet i ostatní druhy. 

Odlakovač od značky Rival de Loop s vůní kokosu a ibišku, samozřejmě nevoní , cítila jsem v něm klasický odlakovač. Za 30 kč odlakoval skvěle. Tento už neprodávají, ale mají 2 jiné a ty určitě zkusím. 



Avon Mléko do koupele s vůní růže. Skvělý produkt, udělá super pěnu. Tělo je po něm hydratované a provoněné. Už jsem si na zkoušku pořídila další s vůní medu.

Suchý šampon Toni and Guy Express reboost pro objem vlasů. Nejdražší suchý šampon co jsem vyzkoušela. Stojí přes 200 Kč a objem vlasů za mě rozhodně nedodá.  Nedoporučuji! 




A poslední dva produkty jedním z nich je jen vzoreček Sprchové pěny od Soapgasm. Voněla skvěle, proto si chci pořídit velké balení. 

A poslední produkt a i jediný produkt z dekorativní kosmetiky. Můj nejoblíbenější Kompaktní pudr Dermacol s reliéfem krajky. Skvělý nemám mu co vytknout. Vždy kupuji do zásoby v akci za 60 Kč. Navíc krásně voní po vanilce. 




Tak to je holky všechno. Přeji Vám krásný první podzimní víkend. 

5 komentářů:

  1. Mně tenhle koncept jako článek přijde naprosto zbytečný. Nejen, že ty fotky nejsou zajímavé, ale podle mého prostě 25 řádků o ničem nemůže nikoho zaujmout. Navíc mi přijde, že se to strašně tluče s pozadím blogu. Promin.. Nemyslím to zle.

    OdpovědětVymazat
  2. A to me zase tyto clanky bavi ;-)

    OdpovědětVymazat