pátek 17. února 2017

Sagrada Natura - Arganový olej

Ahoj holky,

dnes tu pro vás mám další recenzi. Tentokrát rovnou na dva produkt s arganovým olejem. Jedním je přímo arganový olej a jako druhý tělové mýdlo. Tyto produkty jsou od značky Sagrada natura.
Produkty této značky vyrábí čeští výrobci. Kosmetika je přírodní s BIO certifikací. Suroviny nakupují v Česku a Maroku od prvovýrobců.



Tělové mýdlo Arganové pohlazení
Přírodní ručně vyráběné glycerinové mýdlo. Obsahuje arganový olej Arganeol, palmový, kokosový,slunečnicový, bambucké máslo, bílý včelí vosk, bílý jíl, esenciální vonné oleje. Mýdlo je zdobeno kosmetickou drcenou slídou zlaté barvy.
Hmotnost 100g, cena 169,-

Mýdlo můžete použít k umytí celého těla. Obsažený arganový olej tělo hezky hydratuje a vyživuje, proto nehrozí, že pokožka bude vysušená.




Mýdlo mohu doporučit, byla jsem s ním spokojená. Používala jsem ve sprše místo sprchového gelu. Mýdlo hezky pění a krásně voní. Tělo po něm bylo hydratované, takže ani není potřeba použít tělový krém.
Mýdlo by bylo pěkné i jako dárek.



Arganový olej 
Arganový olej je lisovaný za studena z jadérek ořechů Argánie trnité. Obsahuje velké množství přírodního vitamínu E, mastné kyseliny omega 9 a omega6. Neobsahuje žádnou parfemaci, barviva, konzervanty.
Je to 100% čistý a RAW rostlinný olej lisovaný za studena v Maroku v ženské manufaktuře fungující  na fair trade principech.
Je vhodný pro všechny typy pokožky pleti a vlasů.

Balení je hezké z tmavého skla, obsahuje 50ml. Jako aplikátor slouží praktická pipeta, kterou u tohoto produktu velmi oceňuji. 
Konzistence je středně hustá, není řidká jako voda, zabarvený je lehce do žluta.
 Vůně je lehká, příjemná, není to nic extra výrazného.
Olej jsem používala každý večer. Nanášela jsem zhruba 2-3 kapky, které mi stačily na celý obličej.
Pleť je po nanesení mastná, proto doporučuji aplikovat na noc.
Bojuje proti stárnutí buněčných struktur a regeneruje pokožku. Hloubkově vyživuje a hydratuje, pleť hned po první aplikaci je hebká. Při pravidelném používání by se měla snížit tvorba kožního mazu, což mohu potvrdit moje pleť je smíšená až mastná. Teď po používání mi mastná nepřijde, ani se mi zatím netvoří žádné akné.
Má hojivé účinky, proto ho můžete nanést na akné, ekzém, lupenku, kožní záněty.



Arganový olej jsem zkusila použít i do vlasů. Jelikož se mi vlasy celkem rychle mastí nepoužila jsem na celé vlasy, ale jen do konečků. 
Konečky jsem po něm měla lesklé, přestaly se mi pomalu třepit až se zacelily.
Jestli máte problémy s pokožkou hlavy měl by vám také pomoci stačí aplikovat pár kapek na pokožku a vmasírovat. Olej vám tak i vyživý vlasy přímo od kořínků a budou celé posílené.
 





Za mě je to tedy velmi povedený kousek a pokud zaujal i vás, tak na eshopu ho seženete za 439 Kč, což sice není úplně málo, ale můžu říct, že vydrží opravdu dlouho a za ty účinky podle mě rozhodně stojí. Ale na eshopu najdete i menší balení, které má 10 ml a jeho cena je 139Kč. Když si produkt zamilujete vyplatí se si pořídit lahvičku o 100ml jejíž cena je 729Kč.





Znáte tento eshop? Zaujal vás arganový olej? Zkoušely jste již tento produkt?

5 komentářů: