pátek 16. února 2018

Saloos Balzám na rty


Ahoj holky,
dnes tu pro vás mám recenzi na Balzám na rty od přírodní značky Saloos. Produkt mám ze stránky babickinazahrada.sk , kde momentálně není skladem, ale najdete tam několik dalších produktů od této značky přímo zde. 


O značce Saloos
Značka Saloos vznikla v roce 1993 a postupně se vypracovala na největšího výrobce přírodní certifikované kosmetiky v České republice. Výrobky Saloos obsahují nejvyšší podíl čistě přírodních látek. Jsou neparfémované, neobsahují barviva ani žádné konzervanty. Veškeré výrobky jsou vhodné pro všechny typy pokožky a jsou hypoalergenní.
V nabídce aromaterapeutické kosmetiky značky Saloos najdete masážní a tělové oleje, které jsou vynikající i pro miminka, odličovací přípravky, pleťové vody a také řadu Saloos Bio Karité, což jsou balzámy na tělo, které obsahují výtažky z bio bambuckého másla.
Základem kosmetiky Saloos jsou rostlinné oleje lisovány za studena a přírodní esenciální oleje. Používáním přírodních surovin zároveň nedochází k znečišťování životního prostředí. Produkty Saloos jsou tak vhodné pro všechny, kteří hledají prvotřídní kvalitu.



Konzistence balzámu je docela tuhá, ale pokud ho budete nanášet prsty tak povolí a na rty se nanáší víc než dobře. Je docela hutný a na rtech opravdu dlouho vydrží a hodně hydratuje.
Balzám je velmi výživný a vhodný na suché a popraskané rty.  

Obsahuje výtažky z rakytníku, který má regenerační a ochranné vlastnosti. Vůně je velmi příjemná, cítím v něm lehce vanilku a růži. Je vhodný přes zimu a na hory, ale i přes celý rok. Chrání rty před popraskáním rtů, koutků i před tvorbou oparů. 


Balzám má klasické kelímkové balení, které obsahuje 19ml. Cena se pohybuje do 100 Kč.
Při těchto kelímkových balzámech doporučuji používat jen doma, nenosit je ven, kvůli aplikaci prsty a velkému výskytu bakterií.





Znáte značku Saloos? Používáte nějaké produkty?

5 komentářů:

  1. Tuhle značku neznám, ale kelímkové balzámy obecně moc nemusím, právě kvůli tomu používání :/

    www.ftcfblog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Balzámky na rty od Saloos jsem nezkoušela, ale slyším na ně chválu :) podle mě opravdu dobrá péče na rty v zimním období.


    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat