čtvrtek 17. března 2016

Bio Tělový peeling čokoláda Saloos

Ahoj holky,

Dnes se s vámi podělím o svůj názor na další z produktů od skvělé značky Saloos. Tentokrát to bude Bio tělový peeling Čokoláda. Stejně tak, jako jsem v předchozí recenzi na Tělový a masážní olej Vannila psala, že jsem už od začátku věděla, že chci vyzkoušet nějaký tělový olej, chtěla jsem určitě otestovat i peeling. Na bio tělové peelingy jsem četla snad jen samé pozitivní recenze a ostatní blogerky si je opravdu chválily. Zvolila jsem verzi Čokoláda. Balení má 140 ml. 
Peeling se dá sehnat za zhruba 120 - 140 Kč na různých e-shopech.
Co se konzistence týče, jedná se o směs hrubých krystalků soli a olejové části. Hlavně v horku má tendenci se olejová vrstva oddělovat a zůstávat na povrchu, takže je potřeba peeling před nanesením promíchat. Pomáhá při celulitidě. 
Obsahuje výtažky z kakaových bobů, krystalky mořské soli, bio kokosový olej. 





Vůně je velice příjemná - naprosto autentické spojení čokolády a kokosu. .Vůně je jedním slovem úžasná. Je věrně čokoládová, ale přitom jemná a velice příjemná. Je intenzivní natolik, že jí cítíte celou dobu při obrušování kůže a dokonce po opláchnutí lehce ulpí na kůži a nějakou tu hodinku se jí drží. Což já jako milovnice čokolády velice ocením. Co mě po otevření překvapilo, tak bylo to, že peeling byl úplně tuhý. Ty solné krystalky jsou k sobě pevně stlačeny, přesto nabírat jde velice lehce, neboť pod prsty taje. 



Při peelingování je potřeba postupovat rychle, protože sůl se samozřejmě rozpouští. Aplikace peelingu je velice příjemná a relaxační, moc mě baví ho používat. Po rozpuštění soli se z peelingu stane spíš olej, kterým si ještě pořádně promasíruji pokožku. Po opláchnutí je pokožka neuvěřitelné hladká, jemná a díky oleji je super vyživená, hydratovaná ale nijak mastná. Po aplikaci peelingu již není potřeba se mazat a to ani pokud máte extra suchou pokožku. Olej obsažený v peelingu tak plní svou roli dokonale.



Ještě chci zmínit to, že peeling obsahuje opravdu hodně soli, takže pokud máte na těle nějaké odřeniny, vyrážky, nebo jste se třeba řízli při holení, bude to pálit a štípat. Nedoporučuji peeling aplikovat ani na podrážděnou pokožku - odzkoušeno na vlastní kůži.
Pokud nemáte rádi čokoládovou vůni nevadí, peeling mají i s vůní růže,levandule, mojita.



Zkoušely jste už nějaký peeling od Saloosu? 

6 komentářů:

  1. Nevím jestli bych do něj šla, jak říkáš, pro citlivou pokožku asi nic moc a hlavně, nemusím kosmetiku s vůní čokolády.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro citlivou pokožku ne, ale jinak je super a mají i další vůně jako je levandule, růže, mojito

      Vymazat
  2. Achjo, to musí fakt krásně vonět ty jo :3 Miluju tyhle čokoládový věcičky :3
    eL

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opravdu krásně voní :) také mám ráda čokoládové vůně.

      Vymazat
  3. Já tento peeling zkoušela a byla jsem s ním moc spokojená. Krásně voněl a hydratoval pokožku :)

    Weleda | Mandlová tělová péče

    OdpovědětVymazat