sobota 26. března 2016

Skleněný pilník na paty

Ahoj holky,
omlouvám se, že teď delší dobu nebyl žádný článek. Byla jsem každý den v práci a když jsem večer dorazila domů vůbec jsem neměla náladu nic psát. Jen jsem se vykoupala a zalehla do postele.
Ale dnes konečně jsem už tu a tak pro vás aspoň dopředu připravím více článků.
Dnes tu máme recenzi na Skleněný pilník na paty. Najdete ho na eshopu http://www.crystales.cz/pilnik-na-paty.



Skleněný pilník na paty od Bohemia Crystal je absolutně must-have, protože je až neskutečně dobře účinný. Na každé straně je jiný typ brusné plochy, na jedné je hrubá k odstranění zrohovatělé kůže a na druhé je jemná k zahlazení. 



Velice efektivně totiž odstraňuje zatvrdlou nebo starou kůži z pat a navíc ji nezatrhává, ale uhladí. Kůže po této proceduře tedy nebude roztřepená, ale krásně hebká a hladká. V minulosti jsem si kupovala jen obyčejnou pemzu na paty, která se s Bohemia Crystal nemůže ale vůbec porovnávat. 
Pilník se používá na suchou kůži a po použití se jen omyje vodou. Pokud by byla hodně znečištěná, lze dokonce použít saponát nebo ji můžete nechat vyvařit. K dostání je v několika barevných variantách například fialová, červená, modrá, černá, růžová, já osobně mám světle modrou. Na eshopu ji seženete za 129 Kč .



Pilník je dlouhý 16 cm a široký 6 cm. Přijde vám v plastovém pouzdře, takže se nemusíte bát, že vám přijde rozbitý. Je vhodný pro seniory i diabetiky. Brusná plocha je téměř nezničitelná.



TIP: Bohemia Crystal, ale nevyrábí jen pilníky na paty! V jejich nabídce najdete i pestrou škálu různě zdobených pilníků v několika velikostech a různých provedeních. Krásné jsou např. pilníky s kamínky Swarovski, které budou skvělé i jako dárek pro každou ženu.


4 komentáře:

  1. Před několika lety jsem si ho pořídila i s pilníčkem na nehty a jsou super, jen se mi teda oba zlomily :D

    Everythin Kate

    OdpovědětVymazat
  2. vyzera to ako super vychytavka!


    Pozyvam na mega GIVEAWAY o Rimmel, Niveu a ine, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/03/giveaway-bioderma-nivea.html

    OdpovědětVymazat