čtvrtek 10. března 2016

SOAPHORIA - Tělové suflé a Organický kondicionér

Ahoj holky,

dnes tu pro vás mám recenzi na dva produkty z péče o tělo a vlasy od značky Soaphoria, která je dostupná na eshopu krasnakazdyden.cz.

Eshop Krásná každý den nabízí přírodní kosmetiku ať už dekorativní nebo pečující. Jsou tu převážně české a slovenské výrobky, ale najdou se i nějaké zahraniční.
Najdete zde značky jako je právě Soaphoria, Bocoton, Cosm´etika, Crazy Rumors a další.
Balíček vám z eshopu přijde krásně zabalený což je velké plus.



POŠTOVNÉ:
  • Zásilkovna - 54 Kč
  • Česká pošta - 99 Kč
  • In time kurýr - 99 Kč
Dobírka 29 Kč, eshop zasílá také na Slovensko.


O značce Soaphoria
Slovenská značka Soaphoria se specializuje na výrobu a prodej organické kosmetiky. Její filosofie je jednoduchá – nabízet prvotřídní přípravky za rozumné ceny a současně vyvíjet osvětovou činnost v oblasti ekologie a zdravého životního stylu. Soaphoria si zakládá na tom, že drtivá většina (přes 90%) jejích výrobků neobsahuje žádné složky živočišného původu. Velký důraz je kladen rovněž na používání snadno recyklovatelných obalových materiálů. Ve složení produktů Soaphoria naleznete rostlinné ingredience té nejvyšší kvality – bambucké máslo, rakytníkový olej, extrakt z heřmánku a spoustu jiných. 



Tělové suflé je náhrada tělového mléka či krému. Konzistencí připomíná ztuhlou šlehačku, naberete jej trochu do dlaně, rozehřejete a suflé se hned promění na olejovitý krém, jež vaši pokožku opravdu důkladně hydratuje. Nevýhodou je, že díky našlehanosti jej spotřebujete rychleji než klasické tělové máslo, protože je ho potřeba trochu více.
Základem složení je kakaové máslo, bambucké máslo, kokosový olej, olivový olej a výtažek z vanilky. 




Suflé je baleno ve 125 ml skleněných dózách, které pak můžete doma využít na něco jiného
Voní krásně vanilkově- kokosově.
Pomáhá hydratovat a zjemňovat pokožku. Je vhodný na ekzémy, popraskanou kůži. Mléčné proteiny stimulují krevní oběh a pozitivně ovlivňují  regeneraci buněk pokožky, hlavně když je vysušená.

Stojí 197 Kč a je vhodné jako dárek, každé ženě udělá radost. 




Nabídka vůní je široká, rozhodně bych ráda vyzkoušela nějaká další. Už jen ty názvy znějí lákavě: Citrusová bomba, Levandulové pole, Čistá krása, Slaďoučký med, Nebeská čokoláda, Orientální noc, Kořeněný pomeranč, Romantická růže, Štěstí, Nevinnost a další.






Obsahuje bambucké máslo, éterické oleje( pomeranč červený,yiang-yiang) ty krásně vlasy provoní.Olivový, kokosový,jojobový a slunečnicový olej díky nim jsou vlasy krásně hydratovány a je zlepšena jejich poškozená struktura.
Vlasy opravdu dobře regeneruje a hydratuje. Konečky jsou zacelené a už skoro vůbec se netřepí. Vlasy vypadají mnohem silnější a krásně se lesknou. A navíc po kondicionéru hezky voní po pomeranči. 
Kondicionér doporučuji použít od délek vlasů po konečky, nechat působit 5 minut a poté opláchnout vlažnou vodou. Nedoporučuji ho dávat ke kořínkům vlasy jsou potom splihlé a bez objemu.
Obsahuje 250 ml a na eshopu krasnakazdyden.cz  stojí 277 Kč.





Znáte značku Soaphoria? Zkoušely jste něco od ní už? Já mohu tyto dva produkty naprosto doporučit jsou skvělé. A eshop také, takže na něj určitě mrkněte. 

11 komentářů:

  1. Skvelý článok. Telové suflé budem recenzovať aj ja, tak ťa predom pozývam na môj blog. ☺
    Bibiána Navrátil's blog

    OdpovědětVymazat
  2. Tělové suflé vypadá hodně dobře :)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  3. Právě jsem s potěšením zjistila, že máš blog :-) Soaphorii mám ráda, v koupelně mám vzorek suflé. Voní božsky, ale na mě je příliš hydratační. Chci od nich vyzkoušet ještě nějaký peeling

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslela jsem, že to víš. Tak je dobře, že si na něj narazila. Také přemýšlím o peelingu.

      Vymazat
  4. túto značku sa chystám vyskúšať, musí to byť potešenie :))

    OdpovědětVymazat
  5. Teď jsem na blog vložila unboxing s eshopu KKD. Mám suflé Kořeněný pomeranč- je D-O-K-O-N-A-L-Ý.
    O všem? Ovšem!

    OdpovědětVymazat