čtvrtek 17. listopadu 2016

Ako vánok Mylo sérum

Ahoj holky,

přeji Vám krásný den, i když počasí už moc hezké nemáme. Dnes jsem si pro vás připravila recenzi na Sérum, které se jmenuje Ako vánok od značky Mylo. 

Značka Mylo je zcela přírodní a pochází ze Slovenska. Na e-shopu najdete různé oleje, séra, mýdla, balzámy, ale třeba i dárkové balíčky, které můžete využít právě k blížícím se Vánocům. 


Toto sérum mají ve dvou velikostech to co mám já které má 15 ml a stojí 8euro, a nebo větší balení které má 50 ml a stojí 17,50 euro. 
Sérum je určená pro mastnou a problematickou pleť. Ve složení najdete jojobový olej, olej z hroznových jader,malinový a šípkový olej. Jak můžete vidět sérum obsahuje spoustu olejů, ale nebojte pleť po nich mastná nebude. Ve složení dále najdeme skalvan, který je získávaný z oliv. Vstřebává se hluboko do pokožky a posiluje růst nových buněk, pomáhá léčit jizvy. 




Každý večer si na vyčištěnou pleť nanesu 4 kapky a rozetřu do celého obličeje. Sérum se rychle vstřebává. Akné se mi skoro vůbec už netvoří jen někdy nějaký jeden pupínek. Na pleti mám několik jizviček právě po akné a s používáním tohoto séra už nejsou tak viditelné. 
Balení je hezké a praktické. Lahvička je skleněná . Vůně je lehká nic výrazného. Voní po heřmánku, citronové trávě. 
Sérum vám rozhodně doporučuji pokud máte problematickou pleť nebo máte jizvičky. 




Znáte tuto slovenskou značku? Zkoušely jste už nějaký produkt?

2 komentáře: