středa 16. listopadu 2016

Micelární voda proti vysušování pleti MIXA

Ahoj holky,

venku už máme čím dál tím větší zimu. U nás už jednou i lehce sněžilo. Z čehož teda radost vůbec nemám. Před pár dny nám skončila soutěž, které jste se tu mohly zúčastnit. V blízké době plánuji další dvě soutěže, takže se můžete těšit a snad se zapojíte a zkusíte štěstí.
Dnes tu pro vás mám jednu recenzi na Micelární vodu proti vysušování pleti od značky Mixa.

O značce
Francouzská značka Mixa vznikla v roce 1924 původně v lékárenském prostředí jako kosmetika zaměřená výhradně na citlivou dětskou pokožku. Název Mixa pochází z latinského výrazu "miscere", co možno volně přeložit jako "vytvořit směs těch správních přísad". Pro své kosmetické produkty využívá společnost Mixa pouze ty nejcennější účinné látky, například Pro-Retinol, mandlový olej, ovesné mléko, vitamíny a další. Výrobky neobsahují nežádoucí dráždivé přísady, jako jsou parabeny, alkohol nebo barviva. Díky tomu je kosmetika Mixa vysoce účinná v péči o pleť a předchází vzniku alergických reakcí. Společnost postupně svůj sortiment rozšířila z výhradně dětských i o pečující produkty pro dospělé trpící citlivou pokožkou obličeje i celého těla.  



Micelární voda je vhodná pro suchou a citlivou pleť, která není hydratovaná. Obsahuje deionizovanou vodu, která ráno pleť osvěží a probudí a měla by vydržet svěží po celý den
Výjimečné složení obsahuje panthenol, který pleť zklidňuje bez toho aby ji vysušil.

Pleť hydratuje glycerin, který v této micelární vodě najdeme. Micelární voda pro suchou pleť neobsahuje alkohol a parabeny. Ve složení ještě najdeme micely, které odstraňují nečistoty. Klidně ji můžete použít i na odlíčení makeupu  či očí. Já ji zkusila použít i na voděodolnou řasenku a v pořádku ji zvládla odlíčit.



Micelární voda jemně a příjemně voní. Při používání mi vůně vůbec nevadí. 

Micelární voda obsahuje 400 ml, zakoupit ji můžete na notino.cz za 174 kč. Což je na tak velké balení skvělá cena. 


4 komentáře: