neděle 13. listopadu 2016

Podzimní wishlist z notino.cz

Ahoj holky,
nedávno jsem si projížděla eshop notino.cz, kde mě zaujalo pár věcí, které bych si chtěla pořídit. A tak jsem si z těchto věcí udělala podzimní wishlist. Jelikož jsou produkty zajímavé pro mě, tak si myslím, že by mohly být i pro vás, a tak vám je dnes ukážu. 






1. EOS Xmass kosmetická sada- sada obsahuje dva balzámy jeden s vůní Winterberry a druhý Vanilla Bean.  Tento set stojí 229 Kč, ale bohužel ho zrovna nemají skladem. Tyto vůně mě velmi zaujaly hlavně proto, že u nás v drogériích nejsou. Navíc můžou být i skvělým Vánočním dárkem.

EOS Xmass kosmetická sada I.

2. Victoria´s Secret Sunrise tělové mléko- toto tělové mléko má tak nádherný obal a úžasně voní. Čichla jsem si k němu, když jsme čekaly na letišti a je to úžasná vůně. 200 ml stojí jen 145 Kč což je pro mě skvělá cena.

Victoria's Secret Sunrise tělové mléko pro ženy

3. Calvin Klein Eternity parfémovaná voda- tuto vůni jsem měla ve vzorečku a nádherně voněla. Ve složení najdete citrusy, šalvěj, santalové dřevo, pačuli, pižmo, růži, lilii, a další . Díky svému složení je vhodná na nošení po celý rok. 100 ml balení mají na notinu.cz nyní jen za 565 Kč.


Calvin Klein Eternity parfémovaná voda pro ženy


4. Real Techniques Bold Metals Collection Base- celá tato metalická kolekce se mi líbí. Štětce od Real Techniques jsou skvělé. Pár jich doma mám a mohu je doporučit. Já jsem s nimi velmi spokojená. A jelikož štětců mám doma celkem dost přidala jsem si na wishlist z této kolekce jen štětec na pudr. Ten stojí 659 Kč.
Real Techniques Bold Metals Collection Base štětec na pudr


5.O.P.I. Infinite Shine- sada obsahuje podkladový lak, neutrální lak a lak pro dokonalou ochranu a lesk. Laky na nehty od značky OPI už doma tři mám a všechny mi vyhovují. Tato sada tří laků vypadá zajímavě a proto bych ji ráda vyzkoušela, její cena je 809 Kč.

OPI Infinite Shine kosmetická sada I.

Co ve svém wishlistu máte vy? Zkoušely jste už nějaký z těchto produktů? 

3 komentáře: