čtvrtek 18. února 2016

Japonská kosmetika JAPAN GALS

Ahoj holky,

všimla jsem si, že v informačním článku o Japonské kosmetice Japan Gals vás celkem produkty zaujaly, hlavně tedy peeling.
Produkty jsem již ozkoušela a tak vám mohu na ně udělat recenzi. Eshop na kterém kosmetiku Japan Gals najdete beauty-effects.com.


Enzymní japonský peeling s enzymy a uhelnou kyselinou 
V sadě najdete lahvičku s peelingem a 6 masek. Lahvička s peelingem má 15g. 
Peeling je vhodný pro dívky s citlivou pokožkou. Braní v znečišťování pleti, tonizaci mastné pleti, odstranění odumřelých kožních buněk.


Tento peeling je vhodný, jak pro mladé dívky, tak pro starší věkovou kategorii. Pro mladou plet je vhodný tím, že dokonale hydratuje a chrání vaši pokožku. Ženám starší věkové kategorii napomáhá k oživení obličeje, udržuje pokožku v dobré kondici, dodává pleti jednotný a vyrovnaný vzhled, a také spouští procesy regeneraci pokožky. Navíc, enzym peeling ochrání váš obličej před stařeckými skvrnami, pihami, jizvami, akné a různými záněty.


Použití:  smíchejte male množství prášku(peelingu) s vodou a aplikujte na vlhkou a čistou pokožku obličeje lehkými krouživými pohyby. Poté obličej opláchněte vlažnou vodou. Na suchý obličej dejte masku na 10 minut, otvor na oči zanechejte otevřený. Pořádně opláchněte obličej čistou vodou.
Peeling a masku nepoužívejte zároveň. Vyhněte se kontaktu s očními víčky a oční sliznicí. 
Vhodné používat 1-2 za týden, v závislosti na typu pleti.  Pokud trpíte kožními onemocněními, tak není vhodné peeling používat. 
Já jsem peeling s maskou používala jednou za týden. Po vyzkoušení tohoto produktu je moje pokožka hladká a jemná. Spoustu černých teček mi zmizelo. A akné se mi zklidnilo a skoro žádné teď nemám. 
Teď ho mají v akci za 466,- tu klasická cena 518,- 



Hydratační mýdlo na obličej

Mýdlo obsahuje kolagen, placentu, kyselinu hyaluronovou a zlato. Dokonalé čisti póry a napomáhá k jejich snížení. Po umytí je pokožka hebká a hydratovaná. Mýdlo vytváří  měkkou, příjemnou a nadýchanou pěnu. Mýdlo můžete používat dvakrát denně. Je vhodné jak k čistění pleti tak k odlíčení. 
Aplikace: mýdlo, které  se nachází ve speciálním roztoku a je obklopeno hydratačním obalem, se vyndá z průhledného baleni. Mýdlo se musí uchovávat v suchém místě, bez přímého dosahu slunce.


Použití: namočte dlaně, vezměte mýdlo do ruky až se udělá pěna můžete aplikovat na obličej. 
Mýdlo se nesmí namáčet.
Mýdlo jsem používala ráno k čištění pleti a večer pro odlíčení. Mýdlo hezky přírodně voní. Pleť po něm není vysušená, ale spíše hydratovaná. Vůně tohoto zázračného mýdla je velmi jemná, je to jako „mozzarella“ na dotek, jako elastický míček. Mýdlo je potřeba uchovávat v koupelně, aby moc nevyschlo. Mýdlo má zůstat v síťce, není třeba ho vyndávat! Je možné ho používat měsíc a půl. Najdete ho tu teď je v akci za 331,- klasická cena: 368,-.



Masky s extraktem z ovoce

Balení obsahuje 7 masek. 
Ovocné masky mají v sobě 10 extraktů z různých druhů ovoce.


1. Extrakt z jahod – braní zničení kolagenu a normalizuje vyvážení tuku
2. Extrakt z kiwi – napomáhá proti akné
3. Extrakt z granátového jablko – prevence stárnutí a antioxidační účinek
4. Extrakt z mangostana lahodná – účinný antioxidant
5. Extrakt z čerimoja – ulevuje od zánětu a zklidňuje pokožku
6. Extrakt z liči – hluboká hydratace
7. Extrakt z manga – tonizující účinek a rychlá regenerace buněk
8. Extrakt z maracuji – regenerace ochranné lipidové vrstvy
9. Extrakt z citronu – vyplňuje a vyhlazuje vrásky, účinky proti pigmentovým nerovnostem
10.Extrakt z pomerančů - brání vytváření volných radikálů

Tyto masky hloubkově vyživují a hydratují pokožku obličeje. Zlepšují tón pleti, když máte jakékoliv skvrny na obličeji. 
Mrkněte na ně tady mají je v akci za 221,- jinak stojí 245,-.
Masky krásně voní. Pleť je po ni krásně hydratovaná. Velmi dobře zklidňuje pokožku a napomáhá proti akné.



Značku Japan Gals mohu vřele jen doporučit. Jsem ráda, že jsem mohla tyto produkty vyzkoušet. Všechny tři jsou super, ale nejvíce spokojená jsem byla s peelingem.
Znáte tuto značku? Zaujalo vás něco z produktů?



4 komentáře: