pondělí 7. prosince 2015

Kokosový olej Sallos

Ahoj holky,

dnes tu pro vás mám připravenou další recenzi. Tentokrát je to recenze na Kokosový olej od značky Sallos. Dostala jsem příležitost se značkou Sallos spolupracovat, a mohla jsem si vybrat 4 produkty k vyzkoušení. Jako první jsem si vybrala tento kokosový olej, protože jsem na něj slyšela jen samou chválu.
Teď se pojďte podívat už na celou recenzi.



Informace o něm:
Bio kokosový olej je pro své unikátní složení mimořádně vhodný pro každodenní péči o suchou a citlivou pokožku celého těla i obličeje – hydratuje ji, zvláčňuje a zabraňuje jejímu vysychání. V létě pleť regeneruje a hydratuje po opalování, v zimě ji chrání před mrazem. Hodí se i k péči o citlivou a jinak problematickou pokožku. Je přímo předurčen pro masáže, velmi dobře se roztírá a výborně vstřebává, jeho jemná exotická vůně umocní relaxační zážitek.Formou zábalů dodává vlasům lesk a může napomoci k jejich zdravému vzhledu.Vhodný je i jako balzám po holení či depilaci.
Kokosový olej je zpracován velmi šetrným způsobem - lisováním za studena a neobsahuje konzervační, syntetické, barvicí ani vonné látky. Není uměle ztužován, parfemovaný ani bělený a není testovaný na zvířatech.
Díky svému obsahu zdraví prospěšných mastných kyselin je olej lehce stravitelný, je ideální pro smažení a pečení, má velmi vysokou tepelnou stabilitu a nepřepaluje se.Výborný je pro výrobu dezertů, sladkého pečiva, domácí čokolády nebo jiných cukrovinek.




Já osobně jsem kokosový olej vyzkoušela jak na tělo tak i na vaření.Má krásnou vůni, komu voní přírodní kokosová vůně, určitě bude nadšený. Vyzkoušela jsem ho jako masku na vlasy. Umyla jsem si normálně vlasy šamponem a po smytí šamponu nanesla vrstvu kokosového oleje, vlasy zabalila do ručníku a asi po půl hodině pořádně vlasy umyla. Po uschnutí byly vlasy lesklé a vypadaly zdravě. Nedoporučuji ho však dávat do vlasů/konečků bez umytí. Jednou se mi to stalo a už opravdu nikdy více. Vlasy pak vypadají mastně a jsou zplihlé.
Dále jsem kokosový olej použila místo tělového mléka po holení nohou. Vstřebal se rychle a pokožka byla hydratovaná a nepálila. Navíc jemně kokosově voněla a já kokosovou vůni miluji. Takže pokud jste ho takto ještě nezkoušely, tak určitě vyzkoušejte. Pokožka je pak dlouho hydratovaná.





Zkusila jsem ho použít i na pleť na obličeji, ale jelikož trpím trošku na akné, tak pupínkům vůbec neprospěl. Navíc jsem měla pleť horší než normálně. Pokud máte tedy mastnější pleť nebo trpíte na akné tak vám nedoporučuji kokosový olej používat na pleť. Ale jestli máte suchou pleť nebo trpíte na šupinky na obličeji, tak ho rozhodně vyzkoušejte. Určitě vám pomůže. 


Jak už jsem říkala kokosový olej můžete použít i při vaření. A tak jsem neváhala a samozřejmě ho také vyzkoušela. Napřiklad jsem na něm smažila lívance,palačinky, což je opravdu skvělé, chutnaly pak mnohem lépe. Vyzkoušejte. Vždy jsem dala tak jednu nebo dvě lžičky. Palačinky po něm i trochu voněly a trošku tam byl kokos cítit. Což by někomu mohlo sice vadit, ale mě ne. Použila jsem ho i při pečení sušenek a muffin. Též velmi super. Takže pokud kokosový olej vlastníte rozhodně ho zkuste použít i při vaření. Má sice tuhou konzistenci,ale jen co ho dáte na pokožku tak se rozpustí. Což jsem se vám snažila vyfotit.



Myslím, že kokosový olej je skvělý pomocník a má všestranné využití. Sympatické je, že je bio panenský a za studena lisovaný.Touto recenzí děkuji za poskytnutí výrobku. A vy se můžete těšit na další 3 produkty co jsem si od značky Sallos vybrala.



Tak co holky vlastníte kokosový olej? Na co ho nejvíce používáte? 




4 komentáře:

  1. Páni, tak ten se dá použít opravdu na všechno, to je skvělé :)
    Double Infinity by Ella

    OdpovědětVymazat
  2. Ja som si kúpila kokosák od Purity Vision a používala som ho práve na akné. Mne pomáhal , na vlasy nie ,ale s pleťou mi pomohol. Tento som tiež chcela skúsiť ,ale vadí mi ,že je zabalený v plaste ,tak preto si kupujem ten od Purity Vision z Dm-ka.
    Vianočná súťaž

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě zase s pletí nepomáhá, ale na vlasy ano. Ten z dm jsem také zkoušela a přijdou mi oba stejné.

      Vymazat